Ο γύρος της Ευρώπης

23.12.2009
Ενα πραγματικά διαφορετικό «Traction» θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Ενα πραγματικά διαφορετικό «Traction» θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

O Ηλίας Μαμαλάκης αναλαμβάνει να στήσει το xριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα μέλη της εκπομπής επιδίδονται σ’ έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μαζέψουν τα πιο εκλεκτά υλικά και φαγητά απ’ όλη την Ευρώπη! Ο Κώστας Στεφανής οδηγώντας Alfa Romeo Mito πηγαίνει στο χωριό Τορίλε της Πάρμα και συναντά το φημισμένο οινοπαραγωγό Ceci, ο οποίος παράγει το φημισμένο αφρώδες κρασί La Brusco. Ο Μάνος Στεφανής επισκέπτεται το χωριό Weissenburg στη Βαυαρία, περίπου 1 ώρα δρόμο από το Μόναχο, με μια BMW 550 GT.

Ο σεφ στο φημισμένο γερμανικό εστιατόριο που λειτουργεί εκεί από τα τέλη του 19ου αιώνα έφτιαξε μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη συνταγή με πάπια! Ο Στεφανής τζούνιορ τη βάζει στην BMW και βουρ για την Αθήνα? Ο Βασίλης Τσακίρογλου πάλι φέρνει από την πόλη του Φωτός εκλεκτά τυριά με ένα Renault Megane 1,4 TCE, ενώ ο Νίκος Βιτσιλάκης ταξιδεύει στην Τσεχία με ένα Audi Q5, με σκοπό να φέρει την πασίγνωστη τσέχικη συνταγή «γκουλάς».

Τέλος, ο Θωμάς Ευθυμίου πετάγεται μέχρι την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Βαρκελώνη οδηγώντας Seat Ibiza Cupra R με σκοπό να φέρει στο τραπέζι ψάρι. Πώς θα βγει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που ετοιμάζει ο Ηλίας Μαμαλάκης; Θα το μάθουμε το Σάββατο στις 14:50 το μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Mega.