Πρωτοχρονιά με Ελένη και Νατάσσα!

30.12.2009
Την καλύτερη συντροφιά θα μας κρατήσουν την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες και τους λαμπερούς καλεσμένους της.

Την καλύτερη συντροφιά θα μας κρατήσουν την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες και τους λαμπερούς καλεσμένους της. Για μία ακόμη χρονιά ο «Καφές με την Ελένη» μετατρέπεται σ’ ένα πρωινό σόου-έκπληξη με πολλές εκπλήξεις, μοναδικές μελωδίες, ευχές και πολύ γέλιο.

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η Ελένη θα υποδεχτεί στο στούντιο τον Σωτήρη Καλυβάτση και τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Ο παρουσιαστής του «Fatus Olus» θα παρασύρει την Ελένη και το πάνελ σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις, ενώ η Ματθίλδη Μαγγίρα θα μας αποκαλύψει παρασκήνια για τη Eurovision και θα τραγουδήσει με το μοναδικό της στυλ μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε, η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» θα μας δώσει τις θερμότερες ευχές της για ένα υγιές και ευτυχισμένο 2010.

Το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς η Ελένη θα υποδεχτεί στο στούντιο την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει μεγάλες δικές της επιτυχίες αλλά και κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή και συγκινούν όλους μας. Ακόμη και την οικοδέσποινα της εκπομπής, όπως θα δούμε σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Ευχές την πρώτη μέρα του χρόνου θα μας δώσουν μαζί με τη Νατάσσα και την Ελένη η οικοδέσποινα του «Κους κους» Κατερίνα Καραβάτου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Περικλής Κασσανδρινός από τα «Μυστικά της Εδέμ».