Ο κύριος και η κυρία Πελς

08.01.2010
Μπορεί να είναι το τέλειο ζευγάρι στο γυαλί, στην πραγματικότητα όμως μισιούνται παράφορα. Συμβαίνουν άραγε αυτά στο λαμπερό κόσμο των media; Ο «Κύριος και η κυρία Πελς» ήρθαν στον ΑΝΤ1 για να μας αποκαλύψουν πως ό,τι λάμπει στην TV δεν είναι πάντα χρυσός.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Μπορεί να είναι το τέλειο ζευγάρι στο γυαλί, στην πραγματικότητα όμως μισιούνται παράφορα. Συμβαίνουν άραγε αυτά στο λαμπερό κόσμο των media; Ο «Κύριος και η κυρία Πελς» ήρθαν στον ΑΝΤ1 για να μας αποκαλύψουν πως ό,τι λάμπει στην TV δεν είναι πάντα χρυσός. Ο Στέφανος και Αγάπη Πελς είναι οι πιο επιτυχημένοι celebrities. Το τέλειο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση. Αυτό βέβαια on camera, γιατί, όταν σβήνουν τα φώτα, χωρίζουν και ο καθένας πηγαίνει σε άλλο κρεβάτι. Εκείνος είναι γκέι και έχει σχέση με το γιο του ιδιοκτήτη του καναλιού Αρμάο, ενώ εκείνη διατηρεί κρυφό δεσμό με ένα ρεπόρτερ του καναλιού. Ώσπου ένα ατύχημα ρίχνει τον κύριο Πελς σε κώμα κι ένας σωσίας του, ο Άλκης, καλείται να τον αντικαταστήσει...

Ο κύριος... Μιχάλης Μαρίνος

Ποιος από τους δύο ήρωες που υποδύεσαι σου ταιριάζει περισσότερο, ο Στέφανος ή ο σωσίας του, ο Άλκης;

«Ο Άλκης θα έλεγα...».

Ο οποίος όταν μπαίνει στο λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ αλλάζει;

«Ο κύριος λόγος που μπαίνει σε αυτή την ιστορία είναι γιατί ερωτεύεται την κυρία Πελς. Γι’ αυτό αντέχει και όλες αυτές τις δοκιμασίες».

Κρύβει κάποια αλήθεια το σενάριο; Μπορεί να υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά στα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης;

«Ακριβώς αυτό σατιρίζει και η σειρά, ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ έτσι όπως φαίνονται. Η εικόνα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο γενικότερα στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, αλλά η πραγματικότητα είναι πολλές φορές διαφορετική».

Ο Άλκης εγκλωβίζεται σε ένα ψέμα και φαντάζομαι ότι πληρώνει και το τίμημα. Εσένα σου έχει τύχει ποτέ αυτό;

«Ναι και έχω αποφασίσει να μη λέω ποτέ ψέματα. Εξάλλου, όταν λέω ψέματα, μετά τα ξεχνάω και δεν μπορώ να τα μπαλώσω. Οπότε προτιμώ να λέω την αλήθεια και να "λούζομαι" τις συνέπειες».

Και η κυρία... Άντα Λιβιτσάνου
Το μόνο που ενδιαφέρει την κυρία Πελς είναι η καριέρα... Αρχικά δεν την ενδιέφερε μόνο αυτό, αλλά και το κομμάτι του έρωτα. Έφαγε όμως μια πολύ άσχημη «χυλόπιτα» και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, με αποτέλεσμα να καταλήξει να γίνει σκύλα!

Όταν όμως ο έρωτας της χτυπάει την πόρτα, αρχίζει να αναθεωρεί τις απόψεις της;

«Αναγκαστικά, γιατί η γυναίκα δεν είναι από τη φύση της σκληρή και τόσο δυναμική, ούτε έχει τετράγωνη λογική».

Εσύ προσπαθείς να μη μένει στην άκρη η προσωπική σου ζωή;

«Πάντα προέχει η προσωπική μου ζωή, οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Στη σειρά θα δούμε καταστάσεις που ίσως να συμβαίνουν πραγματικά στα παρασκήνια της τηλεόρασης;

«Ναι, σίγουρα έχουν συμβεί πολλά από αυτά που θα δούμε, τα οποία βέβαια είναι δοσμένα κωμικά, όπως μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη, τρικλοποδιές κ.ά.».