«Πακέτο» με συγκλονιστική ιστορία!

12.10.2010
Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Πέμπτης επιστρέφει απόψε στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Πέμπτης επιστρέφει απόψε στις 22:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας καλωσορίζει στο καινούργιο της σκηνικό και υπόσχεται και για φέτος δυνατές στιγμές, με μεγάλες ανατροπές και έντονα συναισθήματα. Το πρώτο πακέτο για τη φετινή χρονιά θα μας ταξιδέψει στην Αμερική και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μια μάνα με μια κόρη.

Στη θέση του αποστολέα θα μπορούσαν να κάθονται και οι δύο, μιας και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και οι δύο απευθύνθηκαν στην εκπομπή, προκειμένου να εντοπίσουν η μία την άλλη. Έτσι, σε αυτή την παράλληλη αναζήτηση το πακέτο έχει ως αφετηρία τη μακρινή Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, με σκοπό να αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά 53 χρόνων. Η Στέισι ελπίζει να δει για πρώτη φορά το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Από πολύ μικρή γνώριζε το γεγονός της υιοθεσίας της. Πάντα ήθελε να συναντήσει τη μητέρα της και να μάθει το γιατί.

Πριν από 10 χρόνια μάλιστα ήρθε στην Ελλάδα προσπαθώντας ανεπιτυχώς να την εντοπίσει. Έχοντας στο πλευρό της το γιο της, ελπίζει να δώσει τέλος στην αγωνία της. Ποια είναι η αλήθεια που θα την ξαφνιάσει; Ποιο είναι το μυστικό που η αποκάλυψή του θα λυτρώσει την ψυχή της παραλήπτριας; Μια συνταρακτική ιστορία που θα καθηλώσει...