Fresh πρόγραμμα από τον ΑΝΤ1

08.10.2010
Πιστός στη γραμμή που χάραξε πριν από 3 χρόνια με ολική ανανέωση του προγράμματός του και έμφαση στα δυναμικά κοινά ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το πρόγραμμά του, που ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα.

Πιστός στη γραμμή που χάραξε πριν από 3 χρόνια με ολική ανανέωση του προγράμματός του και έμφαση στα δυναμικά κοινά ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το πρόγραμμά του, που ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα. Στον ενημερωτικό τομέα ήδη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ανέλαβε η Μαρία Χούκλη σχεδόν διπλασιάζοντας τα νούμερα, ενώ πολύ δυναμικά ξεκίνησε και το «Καλημέρα, Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η prime time του σταθμού θα είναι ένας συνδυασμός ελληνικών, ξένων σειρών, ριάλιτι και φυσικά του «Όλα 11» και του «Ράδιο Αρβύλα». Από ριάλιτι ξεκινούν άμεσα τα: «Χ-Factor» με τον Σάκη Ρουβά, «Next Top Model» με τη Βίκυ Καγιά και «Τοp Chef» με τη Νάντια Μπουλέ, ενώ θα προστεθούν μέχρι το τέλος της σεζόν τα: «Dancing with the Stars», «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe Out», «Real Housewives», «Don’t Tell the Bride», «Deal with It».

Επίσης, στο πρόγραμμα του σταθμού θα προστεθούν και οι σειρές «Χωρίς όρια», «Steps», «Eλεύθερος κι ωραίος» και «Πόλεμος των άστρων». Επίσης, από φέτος επανέρχεται στις οθόνες μας το «Deal», που θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού τόνισε ότι ο ΑΝΤ1 έχει μόνο θετικές προοπτικές για το μέλλον, διότι έκανε έγκαιρα τις σωστές κινήσεις, αξιοποίησε ευκαιρίες και τώρα είναι σε πλεονεκτική θέση, ώστε να αξιοποιήσει και τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζει το εξελισσόμενο τοπίο των ΜΜΕ.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ