To Μegalo στοίχημα αυτής της σεζόν!

08.10.2010
Με σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ξεκινάει τη Δευτέρα επίσημα το νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Με σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ξεκινάει τη Δευτέρα επίσημα το νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Όπως τόνισε κατά την παρουσίασή του ο διευθυντής προγράμματος Πέτρος Μπούτος: «Το Μega εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέου τύπου ψυχαγωγικές εκπομπές, επιχειρεί ανανέωση σε πρόσωπα και επιμένει στην παραγωγή ποιοτικών ελληνικών σειρών». Τι θα δούμε; Εφτά ελληνικές σειρές στο σύνολο («Η γενιά των 592 ευρώ», «Κούκλες», «Το νησί», «Η πολυκατοικία», καινούργια επεισόδια του «50-50», «Η ζωή της άλλης», «Τα μυστικά της Εδέμ»), αρκετά ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια («U Man», «Μaster Chef», «Just the Two of Us», «Μoney Drop») αλλά και εκπομπές μαγειρικής και κηπουρικής («Κηπουροί», «Food and the City»).

Στην πρωινή ζώνη το κανάλι θα δοκιμάσει το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά με το «Πρωινό mou», ενώ αλώβητος παραμένει ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού, καθώς, όπως ανέφερε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος: «Αισθάνομαι ότι έχουμε διπλή οφειλή: να διαφυλάξουμε το αγαθό της ενημέρωσης που προσφέρουμε στους πολίτες, αλλά και τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων μας». Έτσι, συνεχίζονται όλες οι εκπομπές: «Κοινωνία ώρα Mega» τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, «Mega Σαββατοκύριακο» τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας και «Ανατροπή», «Εμπόλεμη ζώνη», «Έρευνα» και «Πρωταγωνιστές».

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ