Ελεύθερος κι ωραίος

18.01.2010
Μια κηδεία φέρνει πιο κοντά τον «Ελεύθερο κι ωραίο» ταξιτζή Γιώργο Πυρπασόπουλο και την όμορφη και καλλιεργημένη Θάλεια Ματίκα.

Μια κηδεία φέρνει πιο κοντά τον «Ελεύθερο κι ωραίο» ταξιτζή Γιώργο Πυρπασόπουλο και την όμορφη και καλλιεργημένη Θάλεια Ματίκα. Όλα αυτά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, που θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο, τη διασκευή της οποίας υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης.

Η Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα) μπαίνει ανυποψίαστη στο ταξί του για να πάει στην κηδεία μιας γειτόνισσάς της. Στη θέση του οδηγού κάθεται ο Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος), ο οποίος γοητεύεται αμέσως από την παρουσία της. Εκείνη διατηρεί δεσμό με τον Αλέξανδρο (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου. Εκείνος κυνηγάει τη Λέτα (Ιωάννα Πηλιχού), η οποία δεν του δίνει καμία σημασία. Αυτό που δεν γνωρίζουν ο ταξιτζής και η γοητευτική πελάτισσά του είναι ότι η Λέτα και ο Αλέξανδρος έχουν παράνομη σχέση. Ένα λαχείο θα σταθεί αφορμή για να γίνουν γείτονες ο Σταμάτης και η Τατιάνα. Ο φτωχός πλην τίμιος και καλόκαρδος ταξιτζής θα κερδίσει τον πρώτο λαχνό και θα αγοράσει διαμέρισμα στην πολυκατοικία που μένει εκείνη. Έτσι αρχίζουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις που θα φέρουν κοντά τους δύο νέους. Στους υπόλοιπους ρόλους θα δούμε τους: Κάρμεν Ρουγγέρη, Έφη Παπαθεοδώρου και Δημήτρη Βλάχο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Κούτρας.

Κ.Σ.