Kαπουτζίδης και Αγγέλου... μιλάνε βρώμικα!

02.02.2010
Τι κι αν έχουν περάσει τουλάχιστον δύο χρόνια από την τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο αξεπέραστο «Παρά πέντε»; Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αργύρης Αγγέλου απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν με άνεση να λύσουν και να δέσουν, λόγω της καλής τους χημείας!

Το ανατρεπτικό δίδυμο επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό ως Λύνο και Δένο με ένα μοναδικό guest στον ομώνυμο ρόλο δύο εξολοθρευτών παρασιτικών εντόμων. Όπως ομολογεί ο Αργύρης Αγγέλου στο ΛΟΙΠΟΝ, «ο ρόλος προέκυψε στο μυαλό της Μυρτώς Κοντοβά, που γράφει το σενάριο, και μας πρότεινε μαζί με τη Φρόσω Ράλλη να κάνουμε αυτή τη συμμετοχή. Το κάναμε με μεγάλη χαρά, γιατί το ?Μίλα μου βρώμικα? είναι μια σειρά που μας άρεσε και τη βλέπαμε έτσι κι αλλιώς όταν είχαμε χρόνο. Τη Μυρτώ τη θαυμάζω και τη σέβομαι σε ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Μου αρέσει πολύ η δουλειά της, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να της πω ?όχι?».

Ήταν ιδιαίτερο για σένα ότι παίζεις ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη σε μια σειρά;

«Τηλεοπτικά δεν είχαμε ξαναβρεθεί μετά το ?Παρά πέντε?. Ήταν ωραία, γιατί με τον Γιώργο έχουμε πια κοινούς κώδικες. Το κάναμε πολύ εύκολα αυτό το πράγμα, γιατί γνωριζόμαστε και υπάρχει οικειότητα. Το σενάριο της Μυρτώς είχε μια τρέλα που μας βγήκε εύκολα».

Ήταν κοντά στο κλίμα του «Παρά πέντε»;

«Δεν το σκέφτηκα καν έτσι, για να σου πω την αλήθεια. Για μας τελείωσε στο τελευταίο του επεισόδιο. Από τότε όσες φορές έχω συναντηθεί σε δουλειά με παιδιά από το "Παρά πέντε" - είτε με την Ελισάβετ είτε με την Αγγελική, τη Σμαράγδα ή τον Γιώργο, τώρα- δεν ανατρέχει το μυαλό μου πάλι στο σίριαλ. Έχει τελειώσει. Δεν συγκρίνω τίποτα που κάνω με το "Παρά πέντε". Αυτό ισχύει ίσως για εσάς, που θα μας δείτε με τον Γιώργο σε ένα τηλεοπτικό πλάνο. Για εμάς έχει τελειώσει. Είχαμε ένα υπέροχο κλίμα σ’ αυτήν τη σειρά. Για δύο μέρες περάσαμε υπέροχα. Ήταν το κλίμα του "Μίλα μου βρώμικα". Δεν είχε καμία σχέση με το "Παρά πέντε"».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ