Τα FM τον φέρνουν κοντά στην ΤV

01.03.2010
Eχοντας μείνει εκτός τηλεόρασης, ο παρουσιαστής αποφάσισε να πει το «ναι» προκειμένου να έχει επαγγελματική ασχολία. Κι όμως!

Eχοντας μείνει εκτός τηλεόρασης, ο παρουσιαστής αποφάσισε να πει το «ναι» προκειμένου να έχει επαγγελματική ασχολία. Κι όμως! Η εκπομπή «σαρώνει» σε ακροαματικότητα, με τον Ανδρέα να έχει μετατραπεί μέσα σε λίγες εβδομάδες στο πιο «δυνατό χαρτί» του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1.

Βέβαια, τον ανέβασε και η όλη ιστορία με τη Δήμητρα Ρουμπέση, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη εμπειρία του στα ερτζιανά. Υπήρξε στυλοβάτης του ΣΚΑΪ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μαζί με τη Σοφία Βόσσου, τον άνθρωπο που παραμένει μέχρι και σήμερα στο πλευρό του και του συμπαραστέκεται στα δύσκολα μαζί με το γιο του Στέργιο.

Ο Ανδρέας ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες τις πρώτες του συζητήσεις με την τηλεόραση του ΑΝΤ1 για επιστροφή στο γυαλί, πιθανότατα σε κάποιο από τα ριάλιτι που έχει στα συρτάρια του ο σταθμός για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Είναι το είδος εκπομπών που ταιριάζει απόλυτα στον παρουσιαστή και, όπως έχει αποδειχθεί, τις δύο τελευταίες σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου επέστρεψε πολύ δυναμικά στα ριάλιτι.

«Θα απαντάω σε όλα»
Όμως, έχει αλλάξει και κάτι ακόμη: έπειτα από μακρά περίοδο σιωπής και αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα ο Ανδρέας έχει αποφασίσει να δίνει απαντήσεις σε όλα όσα του προσάπτουν μέσα από το «Νά ’μαστε πάλι εδώ, Ανδρέα», δηλαδή τη ραδιοφωνική του εκπομπή.