Κρατούν τους τύπους

19.03.2010
Ο Ηλίας Ψινάκης και η Ευγενία Μανωλίδου μιλάνε ακόμη στον πληθυντικό, ενώ η νέα κριτής του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» δείχνει ότι μάλλον θα είναι σκληρή με τους υποψήφιους.

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Ευγενία Μανωλίδου μιλάνε ακόμη στον πληθυντικό, ενώ η νέα κριτής του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» δείχνει ότι μάλλον θα είναι σκληρή με τους υποψήφιους. Όσο για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν στον τρίτο κύκλο του talent show του ΑΝΤ1, που ξεκινάει την Παρασκευή 19 Μαρτίου, είναι πολλές και κάποιες μάλιστα έρχονται από το παρελθόν.

Η αγαπημένη παίκτρια του Ηλία Ψινάκη ξαναχτυπά. Θυμάστε την Ελένη Καριολάκη με τις μπουρπουλήθρες; Όπως μάθαμε, ξαναχτυπά, με νέο χορευτικό αυτή τη φορά. Στο νέο κύκλο όμως θα δούμε και τον God Father, που γνωρίσαμε στο «Διάδοχο του Γιούρι Γκέλερ» να υπνωτίζει κότες, αλλά και πολλά νέα ταλέντα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, που, όπως ήταν φυσικό, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις. Μεγάλη έκπληξη για όλους ήταν, όπως μάθαμε, η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τα λέει έξω από τα δόντια στους υποψήφιους, πάντα βέβαια με το γλυκό της ύφος. Μέχρι και ο Ηλίας Ψινάκης απόρησε μαζί της, ο οποίος είπε να κρατήσει τους τύπους και της μιλάει στον πληθυντικό. Για να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί αυτό...