Λαμπερές αφίξεις στη «Ζωή της άλλης»

03.05.2010
Με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα ολοκληρώνεται φέτος η καθημερινή σειρά του Mega που χτυπάει πλέον 60%! Τα γυρίσματα για φέτος ολοκληρώθηκαν, ενώ σύντομα ξεκινούν αυτά του δεύτερου κύκλου, με σημαντικές αφίξεις, που σίγουρα δεν θα αφήσουν αδιάφορο το ασθενές φύλο...

Με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα ολοκληρώνεται φέτος η καθημερινή σειρά του Mega που χτυπάει πλέον 60%! Τα γυρίσματα για φέτος ολοκληρώθηκαν, ενώ σύντομα ξεκινούν αυτά του δεύτερου κύκλου, με σημαντικές αφίξεις, που σίγουρα δεν θα αφήσουν αδιάφορο το ασθενές φύλο... Η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) μπορεί να καταφέρει να αθωώσει την Κάτια (Κάτια Δανδουλάκη) με το πλαστό πιστοποιητικό, αλλά όλο αυτό θα της γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς βάζει σε υποψίες την Κάτια... Το λάθος της Καλλιφατίδη θα είναι πως δείχνει τις αμφιβολίες της ανοιχτά, με κορυφαία την πρόταση στην «εγγονή» της να κάνει τεστ DNA. Τα περιθώρια στενεύουν για την Ξένια. Έτσι, στήνει παγίδα στη γιαγιά της, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από τη σκάλα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κώμα. Η Κάτια θα συνέλθει, αλλά δεν θα θυμάται απολύτως τίποτα. Αντίθετα, θα δείξει μεγάλη αδυναμία στην Ξένια, που θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της.

Στο καστ της σειράς εντάσσεται από φέτος η νεαρή ηθοποιός Χαρά Μακρυστάθη, που θα υποδυθεί τη Μίνα, μια δυναμική διαφημίστρια που «μεταμορφώνει» τον Νικόλα (Ορέστης Τρίκας) σε μοντέλο αθλητικών ειδών. Όλα αυτά θα προκαλέσουν τη ζήλια της Ντορίτας (Ευγενία Παναγοπούλου). Και μπορεί ο Όθωνας Μεταξάς να ακανοίνωσε ήδη την αποχώρησή του από το καστ του δεύτερου κύκλου, αλλά ο Στέφανος δεν θα φύγει. Όπως διέρρευσε, θα τον υποδύεται ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης. Tρίτη άφιξη στην επιτυχημένη σειρά του Mega αυτή του Πέτρου Μπουσουλόπουλου, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τους «Ευτυχισμένους μαζί». Το μόνο που έχει διαρρεύσει για το ρόλο που θα υποδυθεί είναι πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή τόσο της Ξένιας όσο και της Ελπίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ