Ο χασάπης της «Πολυκατοικίας»

18.05.2010
Ενας νέος όμορφος χασάπης που θα υποδυθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας αναστατώνει τους ενοίκους της «Πολυκατοικίας» την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 22:00 στο Mega.

Ενας νέος όμορφος χασάπης που θα υποδυθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας αναστατώνει τους ενοίκους της «Πολυκατοικίας» την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 22:00 στο Mega. Ο Νικήτας (Γιάννης Σπαλιάρας) φλερτάρει αδιακρίτως τις γυναίκες της «Πολυκατοικίας» με σκοπό να τις πιάσει πελάτισσες. Στέλνει προϊόντα του κρεοπωλείου ως δώρα στο «ωραιότερο πλάσμα της Πολυκατοικίας», χωρίς να κατονομάζει την παραλήπτρια κι έτσι η καθεμία παίρνει αυτή τη χειρονομία προσωπικά. Όταν οι άντρες αντιλαμβάνονται την ύποπτη συμπεριφορά του χασάπη, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους...

Στο μεταξύ, μια φιλική και αθώα εξομολόγηση της Ρομίνας (Ευγενία Τσαούση) προς τον Πέτρο (Γιώργος Λιάτης) τον κάνει να πιστέψει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Πέτρος ζητάει από τους φίλους του, τους θαμώνες του βιντεοκλάμπ, να τον φέρουν σε επαφή με μια έμπειρη γυναίκα που θα του μάθει τα μυστικά του έρωτα, προκειμένου να μη φανεί άπειρος όταν κληθεί να ολοκληρώσει τη σχέση του με τη Ρομίνα.

Γ.Π.