Δοκίμασέ το! Το πρώτο conditioner σώματος από τη Nivea

06.06.2013
Αν νομίζεις πως μόνο τα μαλλιά σου αξίζουν την περιποίηση ενός conditioner κάνεις λάθος! Η Nivea πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και λανσάρει μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος που κάνει τα δύσκολα εύκολα στην ενυδάτωση μέσα στο ντους.

Γιατί θα το λατρέψεις!

Το conditioner σώματος Nivea δεν είναι αφρόλουτρο, δεν είναι λοσιόν σώματος για μετά το ντους αλλά αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο εφαρμόζεις μέσα στο ντους με 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα και σου χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και λεία επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

Βήμα πρώτο: χρησιμοποιείς κανονικά το αφρόλουτρό σου. Ξεβγάζεις!

Βήμα δεύτερο: ενώ είσαι μέσα στο ντους, εφαρμόζεις μια πλούσια ποσότητα conditioner σώματος Nivea και περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα!

Βήμα τρίτο: ξεβγάζεις το conditioner σώματος.

Βήμα τέταρτο: σκουπίζεσαι και ντύνεσαι! Έτοιμη για βόλτα!

Γιατί το ξεχωρίσαμε: Η μοναδική του φόρμουλα του conditioner σώματος, ενερ­γοποιείται με το νερό, και είναι σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται μετά το αφρόλουτρο, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμέ­νη, απαλή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, και επιτρέποντάς μας να ντυθούμε αμέσως μετά από το σκούπισμα!

Το καλύτερο;

- Το conditioner σώματος χρησιμοποιείται σε βρεγμένη επιδερμίδα στο ντους, και αφού ξεπλυθεί αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

- Σύμφωνα με έρευνες*, 2 στις 3 γυναίκες (43%) χρησιμοποιούν σποραδικά μία λοσιόν σώματος είτε λόγω έλλειψης δια­θέσιμου χρόνου είτε λόγω της λιπαρής αίσθησης που αφήνει στην επιδερμίδα.

WomenOnly Τιp: δοκίμασε σήμερα κιόλας την πρωτοποριακή σειρά προϊόντων Nivea conditioner Σώματος σε δύο εναλλακτικές: για ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες, ανάλογα με τις ανάγκες της ενυδάτωσής μας.

* Πηγή: Euromonitor International Lim­ited, per umbrella brand name classifica­tion in retail value terms 2011.