Το μυθικό άρωμα μαλλιών της L'oreal

23.11.2013
Το Mythic Oil, το διάσημο επαγγελματικό λάδι μαλλιών, το προϊόν best seller της L'Oréal Professionnel παγκοσμίως, συνεχίζει να εξελίσσεται, εμπλουτίζοντας την κατηγορία με 1 νέo προϊόν Mythic Oil. Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί μοναδικό και μυθικό άρωμα στα μαλλιά της; Το Mythic Oil Le Parfum, η νέα κίνηση ομορφιάς για τα μαλλιά και το σώμα σε μεταμορφώνει σε απόλυτα σαγηνευτική, μαγευτική και αισθησιακή και χαρακτηρίζεται από αέρινη θηλυκότητα με μία δροσερή χυμώδη νότα Κορυφής Μανταρινιού και φραγκοστάφυλου σε κάθε σου ...τίναγμα!
Το Mythic Oil, το διάσημο επαγγελματικό λάδι μαλλιών, το προϊόν best seller της L'Oréal Professionnel παγκοσμίως, συνεχίζει να εξελίσσεται, εμπλουτίζοντας την κατηγορία με 1 νέo προϊόν Mythic Oil.
Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί μοναδικό και μυθικό άρωμα στα μαλλιά της; Το Mythic Oil Le Parfum, η νέα κίνηση ομορφιάς για τα μαλλιά και το σώμα σε μεταμορφώνει σε απόλυτα σαγηνευτική, μαγευτική και
αισθησιακή και χαρακτηρίζεται από αέρινη θηλυκότητα με μία δροσερή χυμώδη νότα Κορυφής Μανταρινιού και φραγκοστάφυλου σε κάθε σου ...τίναγμα!