Dream Terra Sun: το 2 σε 1 μπρόνζερ της Maybelline

07.06.2014
To DREAM TERRA SUN είναι το πρώτο 2 σε 1 bronzer με σύνθεση από ελαφριές πούδρες που απλώνονται τέλεια στην επιδερμίδα και γίνονται ένα με τον τόνο της. Η Dream sun δίνει ένα τέλειο sun kissed εφέ, ενώ ταυτόχρονα το blush σε κοραλλί ή ροζ αποχρώσεις δίνει ζωντάνια στην επιδερμίδα. Τα 2 μέρη της παλέτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναμεμειγμένα για ένα ενιαίο bronzed αποτέλεσμα ή ξεχωριστά για μοναδικές φωτοσκιάσεις που δίνουν σχήμα στο πρόσωπο. Σε αντίθεση με όλα τα Bronzers που υπάρχουν στην αγορά το Dream Sun σπάει την βαρετή ‘’μπεζ’’ θάλασσα των bronzers με summery αποχρώσεις blush. Extra tip: Χρησιμοποίησε το dream sun και σαν σκιά! 1. Δώσε βάθος στο βλέμμα χρησιμοποιώντας την bronze απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού. 2. Δώσε καλοκαιρινό χρώμα απλώνοντας την κοραλί ή τη ροζ απόχρωση στο κινητό βλέφαρο. Με τo dream sun & μια μάσκαρα είσαι έτοιμη για ταξιδάκι!

To DREAM TERRA SUN είναι το πρώτο 2 σε 1 bronzer με σύνθεση από ελαφριές πούδρες που απλώνονται τέλεια στην επιδερμίδα και γίνονται ένα με τον τόνο της. Η Dream sun δίνει ένα τέλειο sun kissed εφέ, ενώ ταυτόχρονα το blush σε κοραλλί ή ροζ αποχρώσεις δίνει ζωντάνια στην επιδερμίδα. Τα 2 μέρη της παλέτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναμεμειγμένα για ένα ενιαίο bronzed αποτέλεσμα ή ξεχωριστά για μοναδικές φωτοσκιάσεις που δίνουν σχήμα στο πρόσωπο. Σε αντίθεση με όλα τα Bronzers που υπάρχουν στην αγορά το Dream Sun σπάει την βαρετή ‘’μπεζ’’ θάλασσα των bronzers με summery αποχρώσεις blush.

Extra tip: Χρησιμοποίησε το dream sun και σαν σκιά!

1. Δώσε βάθος στο βλέμμα χρησιμοποιώντας την bronze απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

2. Δώσε καλοκαιρινό χρώμα απλώνοντας την κοραλί ή τη ροζ απόχρωση στο κινητό βλέφαρο. Με τo dream sun & μια μάσκαρα είσαι έτοιμη για ταξιδάκι!