Eau Sublime Or & Huile Sublime: τα σαγηνευτικά λαδάκια του καλοκαιριού

30.05.2015
Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες οι γυναίκες αναζητούν εκείνα τα προϊόντα που θα συμπληρώσουν το καλοκαιρινό νεσεσέρ τους και θα γίνουν οι καλύτεροι τους σύμμαχοι! Η Roger&Gallet, αφοσιωμένη στην φίνα περιποίηση σώματος, φροντίζει ώστε κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική όλο το καλοκαίρι. Ένα άρωμα αρκεί για να δημιουργήσει έντονες καλοκαιρινές αναμνήσεις, ενώ ένα λάδι θρέψης και ενυδάτωσης προσφέρει ένα μαγικό ταξίδι αρωματικής αίσθησης.

Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με το άρωμα Eau Sublime Or και το Huile Sublime για μαγικές λαμπερές στιγμές!

Eau Sublime Or: Άρωμα καλοκαιριού με νιφάδες χρυσού, ιδανικό για να αναδείξετε το μαύρισμα σας!

Το δροσερό και φίνο άρωμα Eau Sublime Or της Roger&Gallet με νιφάδες χρυσού, σας ταξιδεύει σε εκείνες τις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές που ξεχωρίζουν, προσφέροντας στις αισθήσεις σας μία μοναδικά απολαυστική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το σώμα, χαρίζοντας μία λαμπερή και χρυσαφένια επιδερμίδα!

Huile Sublime: Ξηρό λάδι θρέψης και ενυδάτωσης για το σώμα και τα μαλλιά!

Το ξηρό λάδι πολλαπλής χρήσης Huile Sublime της Roger&Gallet, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ χαρίζει στο σώμα και τα μαλλιά μία μαγική αίσθηση. Περιέχει 9 έλαια που τονώνουν, ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του: η επιδερμίδα γίνεται λαμπερή και απαλή σα μετάξι!

Η αισθησιακή, ανάλαφρη και ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, υφή του, καθώς και το τονωτικό του άρωμα ξυπνά τις αισθήσεις. Με 0% parabens, σιλικόνη, χρωστικές και mineral oils, η σύνθεση του Huile Sublime παραμένει 96% φυτική.