Το νέο Dercos αντιπιτυριδικό της Vichy

27.05.2015
Η πιτυρίδα είναι μια διαταραχή στην ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής και η αντιμετώπιση της παραμένει συχνά πολύπλοκη. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το στρες, το περιβάλλον, οι αλλαγές των εποχών, η ρύπανση και ο τρόπος ζωής, συνδέονται με τη σειρά τους με τη δημιουργία και την επανεμφάνιση της πιτυρίδας1. Η λύση βρίσκεται στο μικροβίωμα. Η ανακάλυψη Μία νέα σημαντική ανακάλυψη έρχεται να λύσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί άντρες και γυναίκες. Διευρύνοντας το πεδίο ανάλυσης πέρα από τις ήδη γνωστές αιτίες της πιτυρίδας, τα εργαστήρια της VICHY σε συνεργασία με το ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, ανέδειξαν ένα εντελώς νέο πεδίο γνώσης και κατανόησης της πιτυρίδας: το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις έγιναν αντικείμενο 3 επιστημονικών δημοσιεύσεων2, που απέδειξαν ότι η πιτυρίδα συνδέεται άμεσα με μία διαταραχή της ισορροπίας του μικροβιώματος.

Η VICHY παρουσιάζει τη νέα γενιά καινοτόμων αγωγών Dercos που βασίζεται στις πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και αποδεδειγμένα αποκαθιστά την ισορροπία στο μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής – ακόμα και σε ακραίες συνθήκες - απομακρύνοντας την πιτυρίδα, δρώντας ενάντια στην επανεμφάνισή της και προσφέροντας μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση.