Μοβ χρώματα στα νύχια

16.10.2015
Το μοβ είναι ένα χρώμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο τη φετινή σεζόν. Στα σόου είδαμε τα μοντέλα να έχουν μοβ νύχια που όμως σε πολλές περιπτώσεις είδαμε το μοβ να είναι η λεπτομέρεια σε μια σκούρα βάση όπως στην περίπτωση του Wes Gordon. Το σκούρο μοβ ταιριάζει τόσο στα κοντά και πιο τετράγωνα νύχια όσο και στα πιο μακριά και είναι ένα χρώμα που θα μπούμε στον πειρασμό να αγαπήσουμε φέτος. Οι πιο σκούρες δαμασκηνί αποχρώσεις έχουν μια μεγάλη χρωματική γκάμα από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει καλύτερα. Το σκούρο δαμασκηνί βερνίκι για τα νύχια στα σόου του οίκου Yigal Azrouel κέρδισε τις εντυπώσεις αφού δίνει στα νύχια μας τέλειο χρώμα χωρίς να είναι πολύ σκούρο όπως το μαύρο.

Το μοβ είναι ένα χρώμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο τη φετινή σεζόν. Στα σόου είδαμε τα μοντέλα να έχουν μοβ νύχια που όμως σε πολλές περιπτώσεις είδαμε το μοβ να είναι η λεπτομέρεια σε μια σκούρα βάση όπως στην περίπτωση του Wes Gordon.

Το σκούρο μοβ ταιριάζει τόσο στα κοντά και πιο τετράγωνα νύχια όσο και στα πιο μακριά και είναι ένα χρώμα που θα μπούμε στον πειρασμό να αγαπήσουμε φέτος. Οι πιο σκούρες δαμασκηνί αποχρώσεις έχουν μια μεγάλη χρωματική γκάμα από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει καλύτερα.

Το σκούρο δαμασκηνί βερνίκι για τα νύχια στα σόου του οίκου Yigal Azrouel κέρδισε τις εντυπώσεις αφού δίνει στα νύχια μας τέλειο χρώμα χωρίς να είναι πολύ σκούρο όπως το μαύρο.