Ολοκληρωμένη φροντίδα κατά της τριχόπτωσης με τη «δύναμη» της FREZYDERM

16.10.2015
Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία, ο αέρας, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή. Ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση για να διατηρήσουν την πλούσια και υγιή όψη τους. Για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών η FREZYDERM έχει δημιουργήσει τη σειρά Hair Force. Μία ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που επιταχύνει τη δημιουργία νέων τριχών και ταυτόχρονα αναζωογονεί τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες. Το πρόβλημα της τριχόπτωσης δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής το επιτείνει. Η FREZYDERM έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη και τη δύναμη τους, ενώ οι γυναίκες και οι άνδρες την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει!

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά από διάφορους παράγοντες όπως η θερμότητα, η υγρασία, ο αέρας, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή. Ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση για να διατηρήσουν την πλούσια και υγιή όψη τους.

Για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών η FREZYDERM έχει δημιουργήσει τη σειρά Hair Force. Μία ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που επιταχύνει τη δημιουργία νέων τριχών και ταυτόχρονα αναζωογονεί τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο δυνατά και υγιή από τη ρίζα έως τις άκρες.

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής το επιτείνει. Η FREZYDERM έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις δραστικών φυτικών εκχυλισμάτων καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη και τη δύναμη τους, ενώ οι γυναίκες και οι άνδρες την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει!