Το ανανεωμένο Elixir Ultime της Kérastase

01.12.2015
Πολυτέλεια και Αισθησιασμός: η σειρά Elixir Ultime συνδυάζοντας την υψηλή αποτελεσματικότητα με μια απίστευτα αισθησιακή εμπειρία είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά μας! Το 2015, μια φρέσκια σχεδιαστική πνοή οδηγεί το Elixir Ultime στο απόγειο της πολυτέλειας των μαλλιών: - Το θρυλικό έλαιο ανανεώνεται από τη νέα πολυτελή συσκευασία - Τεχνολογικές καινοτομίες - Η απόλυτη ανακάλυψη ενός oil mist (ελαίου σε μορφή σπρέι) για τα λεπτά μαλλιά - Μια νέα, εξατομικευμένη τελετουργία ελαίων ομορφιάς Το Elixir Ultime περιέχεται πλέον σε ένα πολύτιμο μπουκάλι, σμιλευμένο από γυαλί. Μόνο αυτό το εκπληκτικό υλικό μπορεί να αναδεικνύει ελεύθερα το πολύτιμο περιεχόμενό του, διατηρώντας την καθαρότητά του. "Το Elixir Ultime κρατάει τα μαλλιά μου στην καλύτερη φόρμα τους. Λίγες σταγόνες αρκούν, για να γίνουν απίστευτα απαλά, απίστευτα λαμπερά – είναι πραγματικά χρυσός μέσα σε ένα μπουκάλι. Το λατρεύω το Elixir Ultime." Kate Moss Η σωστή αυθεντική σύνθεση. Όντας πάντα στο προσκήνιο, το θρυλικό έλαιο βασίζεται σε μια ονειρεμένη σύνθεση: το Oléo-Complexe.. Τέσσερα από τα σπανιότερα και πολυτιμότερα φυτικά έλαια, που επιλέχθηκαν με μεγάλη σχολαστικότητα (έλαια καλαμποκιού, pracaxi, argan & καμέλιας), ενσωματώθηκαν σε μορφή λεπτότατων σταγονιδίων σε ένα εξαιρετικά αισθησιακό ελιξίριο. Το αποτέλεσμα; +71% περισσότερη λάμψη, προστασία από τη θερμότητα μέχρι τους 230°, 24ωρη δράση κατά της υγρασίας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο σπάσιμο & μείωση της ψαλίδας, μαλλιά που στρώνουν πιο εύκολα και στεγνώνουν πιο γρήγορα

Πολυτέλεια και Αισθησιασμός: η σειρά Elixir Ultime συνδυάζοντας την υψηλή αποτελεσματικότητα με μια απίστευτα αισθησιακή εμπειρία είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά μας!

Το 2015, μια φρέσκια σχεδιαστική πνοή οδηγεί το Elixir Ultime στο απόγειο της πολυτέλειας των μαλλιών:
- Το θρυλικό έλαιο ανανεώνεται από τη νέα πολυτελή συσκευασία
- Τεχνολογικές καινοτομίες
- Η απόλυτη ανακάλυψη ενός oil mist (ελαίου σε μορφή σπρέι) για τα λεπτά μαλλιά
- Μια νέα, εξατομικευμένη τελετουργία ελαίων ομορφιάς


Το Elixir Ultime περιέχεται πλέον σε ένα πολύτιμο μπουκάλι, σμιλευμένο από γυαλί. Μόνο αυτό το εκπληκτικό υλικό μπορεί να αναδεικνύει ελεύθερα το πολύτιμο περιεχόμενό του, διατηρώντας την καθαρότητά του.

"Το Elixir Ultime κρατάει τα μαλλιά μου στην καλύτερη φόρμα τους. Λίγες σταγόνες αρκούν, για να γίνουν απίστευτα απαλά, απίστευτα λαμπερά – είναι πραγματικά χρυσός μέσα σε ένα μπουκάλι. Το λατρεύω το Elixir Ultime."
Kate Moss

Η σωστή αυθεντική σύνθεση. Όντας πάντα στο προσκήνιο, το θρυλικό έλαιο βασίζεται σε μια ονειρεμένη σύνθεση: το Oléo-Complexe.. Τέσσερα από τα σπανιότερα και πολυτιμότερα φυτικά έλαια, που επιλέχθηκαν με μεγάλη σχολαστικότητα (έλαια καλαμποκιού, pracaxi, argan & καμέλιας), ενσωματώθηκαν σε μορφή λεπτότατων σταγονιδίων σε ένα εξαιρετικά αισθησιακό ελιξίριο.
Το αποτέλεσμα;


+71% περισσότερη λάμψη, προστασία από τη θερμότητα μέχρι τους 230°, 24ωρη δράση κατά της υγρασίας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο σπάσιμο & μείωση της ψαλίδας, μαλλιά που στρώνουν πιο εύκολα και στεγνώνουν πιο γρήγορα