Beauty on Trial: Δοκιμάσαμε το κόκκινο Morello lipstick της ΚΟΡΡΕΣ

24.11.2015
Mια χρονιά φτάνει στο τέλος της και εδώ στο womenonly.gr όλες οι editors είμαστε σε εορταστικό μουντ. Η εβδομάδα που πέρασε σίγουρα ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές, αφού μέσα σε όλες τις αλλαγές διαθέσης αλλά και στο site γενικά, υπήρχαν πολλά που έπρεπε να γίνουν ανάμεσα όμως σε όλα αυτά, πάντα υπάρχει λίγος - ή αρκετός- χρόνος για beauty! Έτσι λοιπόν και έχοντας στα χέρια μου τα νέα προϊόντας της ΚΟΡΡΕΣ μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω μερικά από τα καλλυντικά που σκέφτηκα πως είναι ιδανικά για ένα γιορτινό μακιγιάζ μέρες που έρχονται και να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

Mια χρονιά φτάνει στο τέλος της και εδώ στο womenonly.gr όλες οι editors είμαστε σε εορταστικό μουντ. Η εβδομάδα που πέρασε σίγουρα ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές, αφού μέσα σε όλες τις αλλαγές διαθέσης αλλά και στο site γενικά, υπήρχαν πολλά που έπρεπε να γίνουν ανάμεσα όμως σε όλα αυτά, πάντα υπάρχει λίγος - ή αρκετός- χρόνος για beauty!

Έτσι λοιπόν και έχοντας στα χέρια μου τα νέα προϊόντας της ΚΟΡΡΕΣ μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω μερικά από τα καλλυντικά που σκέφτηκα πως είναι ιδανικά για ένα γιορτινό μακιγιάζ μέρες που έρχονται και να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

Ένα από αυτά είναι χωρίς αμφιβολία το Morello lipstick και συγκεκριμένα η απόχρωση 54 Classic Red ή αλλιώς το φλογερό κλασικό κόκκινο για τα χείλη ειδικά για τώρα τις γιορτές, που είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ χρώμα.

Το εφάρμοσα χωρίς να έχω βαφτεί ιδιαίτερα και το αποτέλεσμα ήταν απλά σούπερ.

Κραγιόν WARM BEIGE 03, CLASSIC RED 54, μάσκαρα Black Volcanic Minerals Mascara, Black Volcanic Eyshadow

Λίγα λόγια για το Morello lipstick της ΚΟΡΡΕΣ:

ΤΗΕ NEW CLASSIC LIPSTICK: Το κλασικό κραγιόν με υφή νέας τεχνολογίας.Το πιο πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα. Οι διαχρονικές αποχρώσεις στα χείλη μέσα από τη φυσική κατεύθυνση. Το νέο Morello Lipstick της ΚΟΡΡΕΣ επαναφέρει στο προσκήνιο την αξία του κλασικού κραγιόν, καθώς το διαχρονικό του προφίλ συνδέεται με την τεχνολογία και τα φυσικά συστατικά. Χείλη με το πιο βαθύ, γεμάτο και σταθερό χρώμα -σε ένα μόλις πέρασμα- υπογραμμίζουν την, αναλλοίωτη στο χρόνο, αρχή της γυναικείας γοητείας.

Κραγιόν κρεμώδες, αλλά με λεπτή υφή. Χρώμα με διάρκεια, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα λεπτό χρωματιστό φιλμ, που όμως αποδίδει απόλυτα την ένταση και το βάθος του χρώματος. Λαμπερό τελείωμα που σχηματίζει και τονίζει τέλεια τα χείλη. Δημιουργεί μία κρεμώδη, ανάλαφρη υφή και απελευθερώνει ένα λεπτό, σταθερό στρώμα ομοιόμορφου και γεμάτου χρώματος.

Το έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση.

Η καθαρή, κλασική κόκκινη απόχρωση του Morello Lipstick ορίζει το χαρακτήρα της συλλογής, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 10 αποχρώσεις -από ανοιχτά, γήινα έως και βαθιά μπορντώ χρώματα.

Το ΚΟΡΡΕΣ Morello Lipstick είναι το νέο κλασικό κραγιόν. Και ναι είναι όντως συμπληρώνω εγώ μιας και μένει στα χείλη για ώρες κρατώντας τα χείλη σου ενυδατωμένα ακόμη και αν μιλάς διαρκώς! Τι άλλο να ζητήσεις;

Και μην ξεχνάς:

"Η ομορφιά για μένα, είναι να νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου! Αυτό ή ένα συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν!".-Γκουίνεθ Πάλτροου


Ελένη Αναστασάκη