A/K '16: Μικροσκοπικές κοτσίδες

13.01.2016
Οι κοτσίδες ήταν είναι και θα είναι ένα από τα βασικά τρεντ της Άνοιξης ακριβώς για τον λόγο πως είναι το απόλυτο χτένισμα για την εποχή. Φέτος οι κοτσίδες γίνονται μικροσκοπικές και όπως αποδεικνύουν οι πασαρέλες των οίκων Louis Vuitton πρόκειται για το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά! Τα κοτσιδάκια τη νέα σεζόν σε μαλλιά με χωρίστρα στη μέση εντυπωσιάζουν και δίνουν ένα girlie αέρα ακόμη και στο πιο μονότονο χτένισμα. Στον οίκο Roksanda είδαμε τα κοτσιδάκια σαν να έχει «περάσει» από επάνω τους ένα ισιωτικό ενώ τα κοτσιδάκια έδειχναν να τραβούν ακαριαία την προσοχή μας με τον ιδιαίτερο τρόπο που πλαισίωναν το πρόσωπο των μοντέλων. Οι διαφορετικές εκδοχές του τρεντ που είδαμε στον οίκο Herve Leger by Max Azria με τις κοτσίδες να ξεκινούν από τη μια μεριά και να καταλήγουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού ήταν μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσέγγιση της τάσης που αξίζει να σκεφτούμε.

Οι κοτσίδες ήταν είναι και θα είναι ένα από τα βασικά τρεντ της Άνοιξης ακριβώς για τον λόγο πως είναι το απόλυτο χτένισμα για την εποχή. Φέτος οι κοτσίδες γίνονται μικροσκοπικές και όπως αποδεικνύουν οι πασαρέλες των οίκων Louis Vuitton πρόκειται για το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά!

Τα κοτσιδάκια τη νέα σεζόν σε μαλλιά με χωρίστρα στη μέση εντυπωσιάζουν και δίνουν ένα girlie αέρα ακόμη και στο πιο μονότονο χτένισμα. Στον οίκο Roksanda είδαμε τα κοτσιδάκια σαν να έχει «περάσει» από επάνω τους ένα ισιωτικό ενώ τα κοτσιδάκια έδειχναν να τραβούν ακαριαία την προσοχή μας με τον ιδιαίτερο τρόπο που πλαισίωναν το πρόσωπο των μοντέλων. Οι διαφορετικές εκδοχές του τρεντ που είδαμε στον οίκο Herve Leger by Max Azria με τις κοτσίδες να ξεκινούν από τη μια μεριά και να καταλήγουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού ήταν μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσέγγιση της τάσης που αξίζει να σκεφτούμε.