Α/Κ'16: Μάσκα για τα μάτια

21.01.2016
Για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 ένα πράγμα είναι βέβαιο πως ξεχνάμε γραμμές και γραμμούλες. Το πιο εντυπωσιακό και ...καλλιτεχνικό τρεντ είναι εκείνο που θέλει τη σκιά να απλώνεται σαν μάσκα στα μάτια και ξεκινάει από το βλέφαρο και καλύπτει όλο το κομμάτι μέχρι τα φρύδια και τη ...γύρω περιοχή αλλά και το κόκκαλο της μύτης. Η Chanel λατρεύει την τάση και η δική της "μάσκα" είναι σε μπλε απόχρωση ενώ στον οίκο Jill Stuart η ...μάσκα καλύπτει την περιοχή μόνο γύρω από τα μάτια σε ροζ απόχρωση. Αγάπά το αν τολμάς το πιο εκκεντρικό τρεντ της Άνοιξης!

Για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 ένα πράγμα είναι βέβαιο πως ξεχνάμε γραμμές και γραμμούλες. Το πιο εντυπωσιακό και ...καλλιτεχνικό τρεντ είναι εκείνο που θέλει τη σκιά να απλώνεται σαν μάσκα στα μάτια και ξεκινάει από το βλέφαρο και καλύπτει όλο το κομμάτι μέχρι τα φρύδια και τη ...γύρω περιοχή αλλά και το κόκκαλο της μύτης.

Η Chanel λατρεύει την τάση και η δική της "μάσκα" είναι σε μπλε απόχρωση ενώ στον οίκο Jill Stuart η ...μάσκα καλύπτει την περιοχή μόνο γύρω από τα μάτια σε ροζ απόχρωση. Αγάπά το αν τολμάς το πιο εκκεντρικό τρεντ της Άνοιξης!