Nature Care Products: Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος με βιολογικά εκχυλίσματα!

20.01.2016
Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία την αναζωογόνησή του! Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος. Τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature με βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού, συμβάλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά από τις ηλιακές ακτίνες. Παράλληλα, καθαρίζουν το δέρμα, λειαίνουν τις ρυτίδες και βοηθούν στην απολέπιση ενυδατώνοντας σε βάθος.

Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία την αναζωογόνησή του!

Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος. Τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature με βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού, συμβάλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά από τις ηλιακές ακτίνες. Παράλληλα, καθαρίζουν το δέρμα, λειαίνουν τις ρυτίδες και βοηθούν στην απολέπιση ενυδατώνοντας σε βάθος.