3 σημεία που έχουν ανάγκη από φροντίδα τώρα!

13.09.2016
Φυσικά και το δέρμα του προσώπου σου "ζητάει" διαρκώς από εσένα την προσοχή σου αφού το καλοκαίρι πέρασες ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο ενώ το αλάτι της θάλασσας άφησαν την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη. Μήπως όμως αυτό δεν είναι το μόνο σημείο που πρέπει να φροντίσεις τώρα; Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα σημεία στο πρόσωπο αλλά και το κορμί σου που έχουν ανάγκη από φροντίδα.

Τα χείλη:

Τα χείλη σου δεν αποκλείεται να τα παραμέλησες λιγάκι στις διακοπές σου που ο νους σου ήταν στα χρώματα που θα τους απλώσεις ενώ διαρκώς ξεχνούσες την αντηλιακή τους προστασία. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να τα φροντίσεις απλώνοντας τους ένα λιπ-μπαλμ που θα τα ενυδατώσει σε βάθος. Ακόμη μπορείς άνετα να τους κάνεις απολέπιση με την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμά σου και τα χείλη σου θα είναι έτοιμα για το αγαπημένο σου κραγιόν.

Τα πόδια σου:

Το καλοκαίρι χωρίς αμφιβολία είχαν την τιμητική τους. Ο λόγος για τα πόδια σου. Τώρα λοιπόν μετά από τις ατελείωτες ώρες με τις σαγιονάρες σου ήρθε η ώρα να τα φροντίσεις όπως τους αξίζει. Επειδή λοιπόν τώρα πρόκειται να περάσουν ατελείωτες ώρες μέσα σε μπότε και "κλειστά" παπούτσια δεν έχεις παρά να τα ενυδατώνεις κάθε βράδυ αλλά και να μην ξεχνάς την απολέπιση τους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο είναι να τα βάλεις σε ζεστό νερό και να τους κάνεις ένα σκραμπ που θα τα ξεκουράσει κιόλας.

Η επιδερμίδα σου:

Η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από φροντίδα μετά από μια δύσκολη περίοδο το καλοκαίρι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα καλό σκραμπ προσώπου και στη συνέχεια φυσικά να επενδύσεις στην κατάλληλη ενυδάτωση. H ενυδατική σου κρέμα πρέπει να είναι απαλή και όχι βαριά.

Ένα ενυδατικό βιταμινούχο σέρουμ που θα απλώνεις καθημερινά κάτω από την κρέμα σου έχει καλύτερη διείσδυση σην επιδερμίδα σου ενώ η κρέμα σφραγίζει τα ενυδατικά στοιχεία του μέσα στα κύτταρα.

Αν το δέρμα σου ξεφλουδίζει και σε τραβάει, χρησιμοποίησε και μια θρεπτική κρέμα νύχτας και το ρπωί θα δεις τη διαφορά!