Α/Κ'16: Αληθινά- ψεύτικα καρέ

18.02.2016
Κάποτε τα μακριά μαλλιά ήταν αυτό που όλες οι γυναίκες θέλαμε να αποκτήσουμε. Αν ρίξουμε μια ματιά στις πασαρέλες της άνοιξης για το 2016 θα καταλάβουμε πως οι διάσημοι σχεδιαστές αγαπούν τα κοντά κουρέματα και ειδικά το καρέ σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Fendi εμφανίστηκαν με το ψεύτικο καρέ που έμοιαζε σαν αληθινό, το οποίο είναι τάση ήδη από το 2015. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι για εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποχαιρετήσουν την μακριά κόμη του, αλλά το καρέ σαν κούρεμα που είδαμε και στα σόου του Gucci και του Zac Posen ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Κάποτε τα μακριά μαλλιά ήταν αυτό που όλες οι γυναίκες θέλαμε να αποκτήσουμε. Αν ρίξουμε μια ματιά στις πασαρέλες της άνοιξης για το 2016 θα καταλάβουμε πως οι διάσημοι σχεδιαστές αγαπούν τα κοντά κουρέματα και ειδικά το καρέ σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές.

Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Fendi εμφανίστηκαν με το ψεύτικο καρέ που έμοιαζε σαν αληθινό, το οποίο είναι τάση ήδη από το 2015. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι για εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποχαιρετήσουν την μακριά κόμη του, αλλά το καρέ σαν κούρεμα που είδαμε και στα σόου του Gucci και του Zac Posen ήταν άκρως εντυπωσιακά.