VICHY DERCOS εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη

29.02.2016
Η τριχόπτωση, η πιτυρίδα, η λιπαρότητα, ο έντονος κνησμός είναι κάποια από τα θέματα που «απασχολούν» συχνά το τριχωτό της κεφαλής. Γι’ αυτό και η περιποίηση του με εξειδικευμένα προϊόντα είναι σημαντική για ένα όμορφο αποτέλεσμα και μια μοναδική αίσθηση φροντίδας! Η VICHY, με 40 χρόνια εξειδίκευσης στο τριχωτό της κεφαλής και χάρη στην πολυετή εξειδίκευση της και πρωτοπορία τοποθετεί τα προβλήματα του τριχωτού στο επίκεντρο της προσοχής. Συστήνει τα καλύτερα δραστικά συστατικά με στοχευμένη αποτελεσματικότητα χάρη στις ολοκληρωμένες προτάσεις DERCOS που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη!

Η τριχόπτωση, η πιτυρίδα, η λιπαρότητα, ο έντονος κνησμός είναι κάποια από τα θέματα που «απασχολούν» συχνά το τριχωτό της κεφαλής. Γι’ αυτό και η περιποίηση του με εξειδικευμένα προϊόντα είναι σημαντική για ένα όμορφο αποτέλεσμα και μια μοναδική αίσθηση φροντίδας!

Η VICHY, με 40 χρόνια εξειδίκευσης στο τριχωτό της κεφαλής και χάρη στην πολυετή εξειδίκευση της και πρωτοπορία τοποθετεί τα προβλήματα του τριχωτού στο επίκεντρο της προσοχής. Συστήνει τα καλύτερα δραστικά συστατικά με στοχευμένη αποτελεσματικότητα χάρη στις ολοκληρωμένες προτάσεις DERCOS που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη!