Η θρεπτική λοσιόν Oil Beauty της Garnier

04.03.2016
Η GARNIER μας παρουσιάζει την θρεπτική λοσιόν για ενυδατωμένη και μοναδικά όμορφη επιδερμίδα.Κάθε μέρα, χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται στην Garnier ένα σημαντικό κομμάτι της πρωϊνής τους περιποίησης: την ενυδάτωση σώματος. Σήμερα η Garnier πηγαίνει την ενυδάτωση ακόμα πιο μπροστά και προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία περιποίησης. Πασίγνωστη για τα λάδια της, η Garnier, δούλευε για μήνες πάνω σε μια πρωτοφανή πρόκληση: να συνδυάσει τα ενυδατικά οφέλη ενός γαλακτώματος με την μαγεία των λαδιών.

Η GARNIER μας παρουσιάζει την θρεπτική λοσιόν για ενυδατωμένη και μοναδικά όμορφη επιδερμίδα.Κάθε μέρα, χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται στην Garnier ένα σημαντικό κομμάτι της πρωϊνής τους περιποίησης: την ενυδάτωση σώματος.
Σήμερα η Garnier πηγαίνει την ενυδάτωση ακόμα πιο μπροστά και προσφέρει στις γυναίκες μια ολοκαίνουργια εμπειρία περιποίησης. Πασίγνωστη για τα λάδια της, η Garnier, δούλευε για μήνες πάνω σε μια πρωτοφανή πρόκληση: να συνδυάσει τα ενυδατικά οφέλη ενός γαλακτώματος με την μαγεία των λαδιών.