Τα πιο τρέντι σχήματα για τα νύχια μας τώρα

02.04.2016
Μπορεί όλες να θέλουμε σαν τρελές να μάθουμε ποια είναι εκείνα τα χρώματα στα βερνίκια για τα νύχια μας για τη νέα σεζόν όμως μεγάλη σημασία παίζει και το σχήμα που έχουν τα νύχια μας. Οβάλ ή τετραγωνισμένα; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα σχήματα που θα κυριαρχήσουν στα μανικιούρ μας από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι!

Στρογγυλεμένες άκρες:

Η συγκεκριμένη πιο κοντή εκδοχή των νυχιών μας έρχεται φέτος ασορτί με την γενικότερη τάση που θέλει τα νύχια να έχουν πιο στρογγυλεμένες άκρες.

Οβάλ:

Το να προσθέσεις έξτρα μήκος στα νύχια σου είναι μια πολύ σημαντική επιλογή που έχεις, αφού κάνει τα νύχια σου να θυμίζουν περισσότερο από ποτέ μισοφέγγαρο και τα μοντέλα ειδικά στα σόου του Veronica Beard έδειχναν απίστευτα εντυπωσιακά.

Tετραγωνισμένα οβάλ:

Στα σόου των Tibi, Jonathan Simkhai και πολλών άλλων είδαμε τα τετραγωνισμένα οβλάνύχια που καταφέρνουν να συνδυάσουν το απόλυτα κομψό οβάλ σχήμα με την εκκεντρικότητα του τετράγωνου σχήματος στα νύχια. Το συγκεκριμένο σχήμα των νυχιών θα το πετύχεις αν λιμάρεις τις άκρες κάθετα για να πετύχεις το τετραγωνισμένο στιλ αλλά να λιμάρεις τις γωνίες σε πιο στρογγυλεμένο στιλ. Όποια βάση και έχει το νύχι σου θα δεις πως με το συγκεκριμένο σχήμα αναδεικνύεται τέλεια!

Μακριά και αμυγδαλωτά νύχια:

Φυσικά ένα από τα κυρίαρχα τρεντ στα νύχια εξακολουθεί να είναι τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου που όμως έχουν και πολύ μήκος. Το συγκεκριμένο στιλ είναι απόλυτα εντυπωσιακό και στα σόου του Gareth Pugh είδαμε πολλά και εντυπωσιακά νύχια. Τα νύχια σε στιλ αμυγδάλου σε φυσικά και παλ ή ακόμη και πολύ έντονα χρώματα είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει. Αν δεν έχεις πολύ μήκος προτίμησε μια "ανοιχτή" απόχρωση που θα κάνει τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά.

Γενικά μην ξεχνάς πως η φυσική βάση των νύχιων σου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιο είναι το ιδανικόσ χήμα για τα νύχια σου.

Ε.Α.