3 σούπερ τρόποι για πάντα λευκά νύχια

20.04.2016
Τα νύχια είναι από τα πρώτα σημεία που προσέχει κανείς σε εσένα και όχι άδικα. Εκτός από αυτό η εμφάνιση των νυχιών σου λέει πάρα πολλά για εσένα είτε το πιστεύεις είτε όχι. Τα κίτρινα και “λερωμένα” νύχια δεν δείχνουν και δεν είναι τελικά καθαρά και τα χέρια σου χάνουν την αίγλη τους. Τι μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις την κατάσταση αντί απλά να τα καλύψεις με κάποιο βερνίκι νυχιών από επάνω, για να δείχνουν και να είναι αψεγάδιαστα;

Η φροντίδα που πρέπει να προσφέρεις στα νύχια σου και που τελικά θα λύσει το πρόβλημα είναι απλή και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα ξαναδείς τα νύχια σου κίτρινα.

Χυμός λεμόνι:

Μπορεί να το έχεις ακούσει μπορεί και όχι αλλά αν έχεις λεκέδες ή κίτρινα νύχια τότε αρκεί να βουτήξεις τα νύχια σου σε χυμό λεμονιού για 10-15 λεπτά κάθε μέρα μέχρι που τελικά να είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα γιατί δεν είναι κάτι που θα το κάνεις μια φορά και θα τελειώσει.

Οδοντόκρεμα για τα νύχια σου:

Και όμως η οδοντόκρεμα δεν κάνει καλό μόνο στα δόντια σου αλλά και στα νύχια σου! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο σόδα και οδοντόκρεμα και να απλώσεις την πάστα που θα δημιουργηθεί στα νύχια σου και να την αφήσεις να “κάτσει” για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια με μια οδοντόβουρτσα τρίψε την επιφάνεια των νυχιών σου και ξέπλυνε τα χέρια σου. Θα πρέπει λογικά να δεις αμέσως τη διαφορά στο χρώμα των νυχιών σου. Μπορείς άνετα να επαναλάβεις η διαδικασία μέχρι να είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Τρικ: μπορεί να σου το έχει πει η μητέρα σου και δεν έχει καθόλου άδικο. Η βάση είναι κάτι πολύ σημαντικό για τα νύχια σου και καλό είναι να μην ξεχνάς να απλώνεις το βερνίκι σου που θα λειτουργήσει σαν βάση για το χρώμα για να προστατεύσεις την επιφάνεια του νυχιού ώστε να μην κιτρινίσει.

Λευκαντικό μολύβι νυχιών:

Αναρωτιέσαι πώς γίνεται τα νύχια να δείχνουν φυσικά λευκά και αν υπάρχουν στο εμπόριο προϊόντα που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Οι άκρες των νυχιών βάφονται από κάτω χρησιμοποιώντας την υγρή άκρη του μολυβιού.