Μοιράσου το μυστικό της δικής σου μοναδικής ομορφιάς, πάρε μέρος στον διαγωνισμό & κέρδισε απίθανα δώρα!

19.04.2016
Είναι τα μαλλιά σου, το χαμόγελό σου; Είναι μήπως ο τρόπος που σε κοιτάει ή είναι απλά αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι σου; Τι είναι αυτό που σε κάνει Μοναδικά Όμορφη; Η νέα προωθητική ενέργεια του τμήματος Beauty Care της Henkel, σε συνεργασία με τα καταστήματα Hondos Center, προσκαλεί τις καταναλώτριες να μοιραστούν το μυστικό της μοναδικής ομορφιάς τους και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν 80 πακέτα προϊόντων ομορφιάς Schwarzkopf ή Syoss!

Η διαδικασία είναι απλή, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα monadikaomorfi.hondoscenter.com/# και να «ανεβάσουν» το σχόλιο τους με αυτό που τις κάνει να αισθάνονται μοναδικά όμορφες, είτε να «ανεβάσουν» τη φωτογραφία τους από κάποιο κατάστημα Hondos Center και να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Ταυτόχρονα, στα καταστήματα Hondos Center, τα προίοντα Schwarzkopf και Syoss θα διατίθενται με έκπτωση μέχρι και 40% κατά την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας.

Επειδή όλες είμαστε μοναδικά όμορφες, μπείτε τώρα κι εσείς στο ειδικό microsite έως και τις 6 Μαΐου, μοιραστείτε αυτό το ξεχωριστό που σας κάνει να νιώθετε μοναδικά όμορφη και κερδίστε απίθανα δώρα!

#MonadikaOmorfi