Η αντηλιακή κρέμα Anthelios της La Roche-Posay

20.04.2016
Για καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο σε υφές που θα θέλετε να φοράτε καθημερινά. Η La Roche-Posay, αντιλαμβάνεται ότι πολλοί άνθρωποι, 73%1, δεν φορούν τακτικά αντηλιακή κρέμα, παρόλο που είναι γνωστοί οι κίνδυνοι από την ηλιακή έκθεση. Αποστολή της είναι να προσφέρει την καλύτερη προστασία και να εμπνεύσει τον κόσμο να αποκτήσει σε συστηματική βάση, ασφαλή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο.

Αναγνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματική είναι μια αντηλιακή κρέμα, δεν ωφελεί σε τίποτα αν δεν χρησιμοποιείται, η σειρά της La Roche-Posay Anthelios για το πρόσωπο προτείνει μια ποικιλία υφών, υψηλής αντηλιακής προστασίας, με πρωταγωνιστή την NEA αντηλιακή προστασία Dry Touch Gel Cream SPF50+ με χρώμα. Με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, υφή για ματ αποτέλεσμα και χρώμα, προσφέρει την καλύτερη προστασία και επιπλέον καλλυντικά οφέλη για να φοριέται καθημερινά με ευχαρίστηση!

Ολοκληρωμένο Σύστημα Προστασίας. Ενάντια στις UVΒ/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA)/ΙR/ και την Ατμοσφαιρική Ρύπανση. Mε αντιοξειδωτική δράση.