6 πράγματα SOS για να κάνεις πριν &μετά την αποτρίχωση σε στιλ brazilian

11.05.2016
Η αποτρίχωση του μπικίνι σε στιλ brazilian είναι από τα αγαπημένα στιλ αντρών και γυναικών και πιο συγκεκριμένα είναι παρόμοιος με τη γαλλικού τύπου αποτρίχωση με την διαφορά ότι αφαιρεί περισσότερες τρίχες από μπροστά, αφήνοντας μία μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο. Τι πρέπει όμως να κάνουμε πριν και τι μετά την αποτρίχωση σε στιλ brazilian; Παρακάτω θα μάθεις τα SOS! Ε.Α.

Η καλύτερη προετοιμασία είναι να μην προετοιμαστείς καθόλου:

Αν πρόκειται να κάνει αποτρίχωση brazilian καλό είναι να αποφύγεις το ξυράφι δυο με τρεις εβδομάδες πριν το ραντεβού σου. Όσο πιο μακριές οι τρίχες τόσο το καλύτερο. Την ημέρα της αποτρίχωσης προσπάθησε να αποφύγεις τι λοσιόν και τα έλαια.

Καθαριότητα η μισή αρχοντιά:

Εντάξει πρόκειται για κάτι πολυ σημαντικό και απαραίτητο. Αν είσαι αδιάθετη καλό είναι να αλλάξεις την ημερομηνία του ραντεβού σου και να το μεταθέσεις για λίγο αργότερα αφού η επιδερμίδα σου δεν αποκλείεται να είναι ερεθισμένη τις ημέρες αυτές.

Στην απολέπιση λέμε “ναι”:

Το να κάνεις απολέπιση λίγες μέρες πριν το ραντεβού για αποτρίχωση είναι μια διαδικασία που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σου καθαρή και έτοιμη για αποτρίχωση.

Μετά την αποτρίχωση:

Χαλαρά η ...αποτρίχωση είναι ωραία:

Μετά την όλη διαδικασία είναι καλό να αποφύγεις τα στενά παντελόνια, τα καλσόν και κολάν γυμναστικής που κολλάνε επάνω σου και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ερεθισμό. Τώρα είναι η ώρα να φορέσεις το φαρδύ boyfriend παντελόνι σου!

Λέμε ναι στον κανόνα των δυο ημερών:

Οι πρώτες 48 ώρες μετά την αποτρίχωση που το δέρμα σου είναι ερεθισμένο από την αποτρίχωση θέλουν την προσοχή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την απολέπιση ή την έκθεση στον ήλιο για μην προκαλέσεις έξτρα ερεθισμό στην περιοχή.

Ναι στο έλαιο jojoba:

Αμέσως μετά την αποτρίχωση καλό είναι να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αυτό θα το πετύχεις με το έλαιο jojoba που καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα όταν η χρήση γίνεται πάντα εξωτερικά.