4 στιλ αποτρίχωσης μπικίνι που θα τον ξετρελάνουν

19.05.2016
Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως η αποτρίχωση του μπικίνι δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά κυρίως δεν είναι μόνο δικό σου θέμα. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορέ ςπου έχεις σκεφτεί ποιο είναι εκείνο το στιλ που θα ξετρελλάνει τον αγαπημένο σου. Παρακάτω θα μάθεις λοιπόν όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Brazilian το αγαπημένο των αντρών:

Η αποτρίχωση του μπικίνι που έχει μεγάλη πέραση στους άντρες δεν είναι άλλη από το brazilian που αφήνει μία μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο και αφαιρεί και όλες τις τρίχες από το πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο στυλ σου επιτρέπει να φορέσεις άνετα ένα στρινγκ μπικίνι, αφού δεν φαίνονται καθόλου τρίχες μπροστά ή πίσω.

Το απλό:

Το κανονικό μπικίνι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αυτό που πετυχαίνουμε αν αφαιρέσουμε τις τρίχες και δεν φαίνονται όταν φοράμε το από κάτω μέρος του μπικίνι μας μιας και η αποτρίχωση μπορεί να γίνει και λίγο έξω από την γραμμή του εσώρουχου.

Το γαλλικό:

Αυτού του τύπου η αποτρίχωση αφαιρεί όλες τις τρίχες από το μπροστινό μέρος και της ευαίσθητης περιοχής και αφήνει μια λωρίδα στο μπροστινό μέρος. .

Σαν σταρ του Χόλιγουντ:

Με αυτή την μέθοδο μπορείτε να πάτε «όσο πιο μακριά» γίνεται σχετικά με την αποτρίχωση μπικίνι! Είναι το στυλ όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από όλα τα σημεία, μπρος, πίσω, αριστερά & δεξιά.

Η βρετανική Daily Mail μάλιστα είχε δημοσιεύσει έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος 1000 άντρες σχετικά με τις προτιμήσεις τους στην αποτρίχωση του μπικίνι!

Tο βραζιλιάνικο στιλ είναι μια λεπτή λωρίδα στο κέντρο της μικρής σου περιοχής με την υπόλοιπη χωρίς ίχνος τρίχας, ενώ το στιλ Χόλιγουντ σε θέλει εντελώς αποτριχωμένη στο πιο ευαίσθητο σημείο σου. Το βασικό είναι πως οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα για την αποτρίχωση του μπικίνι δηλώνουν μεγάλοι οπαδοί του φυσικού λουκ οπότε μην "μπουκώνεις" άδικα το ξυραφάκι σου. Ας μιλήσουν οι αριθμοί: στην έρευνα είδαμε πως μόλις το 12% των συμμετεχόντων δήλωσε φαν του Χολιγουντιανού στιλ όπου δεν υπάρχει τρίχα ούτε για... δείγμα. Αντίθετα, η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών αποκάλυψαν πως αγαπούν το "Τρίγωνο της Βερμούδας" θα λέγαμε χαριτολογώντας ή αλλιώς ένα καλοφτιαγμένο και περιποιημένο στιλ.

To 17% των αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα λέει ναι στο brazilian (πάνω αριστερά στη φωτό), ένα 15% ψήφισε το σχήμα καρδιάς (κέντρο κάτω), ενώ μόλις το 12% είπε ναι στο στιλ Χόλιγουντ (κάτω δεξιά), καθώς η πλειονότητα των ερωτηθέντων θέλουν έστω κάποια ίχνη τρίχας εκεί κάτω (κέντρο και δεξιά επάνω). To στιλ που δεν τους άρεσε καθόλου ήταν το "G", δηλαδή την περιοχή "κουρεμένη" σε ένα μικρό τετράγωνο σχήμα (κάτω αριστερά) κάτι που οι περισσότεροι βρίσκουν μέχρι και αποκρουστικό, οπότε άστο καλύτερα. Με άλλα λόγια, "περιποιημένο αλλά φυσικό" δείχνουν να φωνάζουν όλοι οι άντρες.

Πηγή φωτογραφιών: veet.gr