COMPEED και τίποτα δε σας σταματά! Φροντίστε τα πόδια σας για να απολαύσετε το καλοκαίρι όπως ποτέ άλλοτε.

12.06.2016
Ο καιρός έφτιαξε για τα καλά. Οι ζεστές, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, τα όμορφα απογεύματα στο μπαλκόνι επέστρεψαν… αλλά μαζί τους επέστρεψε και η αλλαγή της γκαρνταρόμπας. Ήρθε η ώρα να φορέσετε ξανά ολόσωμες φόρμες και να βάλετε στην άκρη τα πουκάμισα, να αντικαταστήσετε τα παντελόνια με μίντι φούστες και τις μπότες με σανδάλια.

Τα παπούτσια είναι ένα βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δηλώνουν πολλά για την προσωπικότητά της.

Είναι όμως τα πόδια σας έτοιμα να αναδείξουν τις φετινές καλοκαιρινές τάσεις στα παπούτσια; Νιώθετε έτοιμες να χαρείτε το καλοκαίρι αλλά κάτι σας σταματά;

Όπως γνωρίζετε, όταν φοράτε τα σανδάλια σας τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση της κάποια φουσκάλα στα πόδια σας. Οι κάλτσες μένουν στη ντουλάπα και τα πόδια έρχονται σε απευθείας επαφή με το παπούτσι, προκαλώντας συχνά ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Μην ανησυχείτε! Τα επιθέματα COMPEED® είναι η λύση στο πρόβλημά σας! Χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία τους, δρουν σαν δεύτερο δέρμα και προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο, προστασία κατά της τριβής και γρήγορη επούλωση των πληγών. Επίσης, δεν ξεκολλάνε εύκολα και έχουν τέλεια εφαρμογή, καθώς τα διαφορετικά μεγέθη τους επιτρέπουν την επούλωση κάθε πληγής σε οποιοδήποτε σημείο του ποδιού.

Αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει σημασία τι παπούτσια φοράτε! Με τα COMPEED® τίποτα δε σας σταματά και μπορείτε ν’ απολαμβάνετε μία βόλτα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο όπως ποτέ άλλοτε.

Επιθέματα COMPEED® για Φουσκάλες Μεσαίου Μεγέθους

Κατάλληλο για φουσκάλες κοντά στις φτέρνες. Απορροφούν την υγρασία και σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα, παρέχοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες επούλωσης για τις φουσκάλες στα πόδια.

Επιθέματα COMPEED® για Φουσκάλες Μικρού Μεγέθους

Απορροφούν την υγρασία και σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα, παρέχοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες επούλωσης για τις φουσκάλες στα πόδια. Ειδικά σχεδιασμένα για φουσκάλες μικρού μεγέθους.

Επιθέματα COMPEED® για Φουσκάλες στα Δάχτυλα των Ποδιών

Ανακουφίζουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία από τις επώδυνες φουσκάλες. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη χρήση ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.