Το νέο CICAPLAST BAUME B5 με αντηλιακή προστασία SPF 50 που αναπλάθει τα σημάδια

01.09.2016

Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά σε ερεθισμούς από μικροτραυματισμούς, γρατζουνιές, αισθητικές επεμβάσεις στο δερματολογικό ιατρείο, laser, που προκαλούν φλεγμονή και ουλές. Όταν το δέρμα έχει υποστεί κάποιον ερεθισμό και βρίσκεται στη διαδικασία ανάπλασης είναι πιο εύθραυστο. Η έκθεσή του στον ήλιο μπορεί να πυροδοτήσει την εμφάνιση σημαδιών, λόγω διπλής παραγωγής μελανίνης, τα οποία ενδέχεται να μονιμοποιηθούν εξαιτίας της φλεγμονής και της έκθεσης στις UV. Για τον λόγο αυτό το τραυματισμένο ή ερεθισμένο δέρμα χρειάζεται ειδική αναπλαστική φροντίδα, ώστε να καταφέρει να επουλωθεί επιτυχώς, χωρίς την δημιουργία ανεπιθύμητων σημαδιών.

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο δερματολόγο, Philippe Deshayes, «Το τραυματισμένο ή ακόμα και το ερεθισμένο δέρμα κινδυνεύει από μελάγχρωση. Από μια απλή γρατζουνιά, ένα κόψιμο ή μια μικρή δερματολογική επέμβαση, υπάρχει ο κίνδυνος μελάγχρωσης, η οποία μπορεί να επιμείνει για αρκετούς μήνες. Η περιοχή της ουλής επιδεινώνεται σημαντικά με τον ήλιο, με αποτέλεσμα η καθημερινή προστασία να γίνεται εξαιρετικά σημαντική!»

Ερεθισμένο δέρμα είναι και το δέρμα με τατουάζ. Σε ένα πρόσφατο τατουάζ, το δέρμα ερεθίζεται από μια σειρά διατρήσεων με βελόνες και δημιουργείται ένα τραύμα. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσει η εντατική περιποίηση.

Ο Κυριάκος Μπαλάσκας, ιδιοκτήτης του Darkside Tattoo Society και ένας από τους πιο γνωστούς tattoo artists στην Ελλάδα, αναφέρει για τη σπουδαιότητα της φροντίδας ενός τατουάζ: «Η συνεχής ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη θρέψη του τραύματος και ταυτόχρονα για την αποφυγή αλλοίωσης του χρώματος και του σχήματος του τατουάζ. Το after care του τατουάζ είναι αν όχι πιο σημαντικό, τότε το ίδιο σημαντικό με το σχέδιο και τον καλλιτέχνη που θα σου το χτυπήσει. Μέσα στα χρονιά, έχω δει αρκετούς πελάτες που δεν έδωσαν βάση στην περιποίηση του νέου τους τατουάζ και όπως ήταν αναμενόμενο, στη συνέχεια το μετάνιωσαν.»

Η La Roche-Posay, κατανοώντας τις ανάγκες του ερεθισμένου δέρματος, και του δέρματος με τατουάζ, παρουσιάζει το νέο CICAPLAST BAUME B5 με SPF 50, που συνδυάζει την ανάπλαση και την καταπράυνση του δέρματος - τις ήδη γνωστές δράσεις της φροντίδας Cicaplast Baume Β5 που έχουν αναγνωρίσει καταναλωτές και δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα - με την αντηλιακή προστασία για την προστασία ενάντια στα σημάδια που μπορεί να προκληθούν στο ερεθισμένο δέρμα από τον ήλιο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - CICAPLAST BAUME B5 με SPF 50

Αναπλάθει, καταπραΰνει & προστατεύει

Το νέο CICAPLAST BAUME B5 με SPF 50 συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με την ανάπλαση και την καταπράυνση του δέρματος, δρώντας εναντία στο σχηματισμό σημαδιών. Η αποτελεσματικότητα και η ανοχή του CICAPLAST BAUME B5 με SPF50 έχουν δοκιμαστεί στο πιο ευαίσθητο δέρμα: ερεθισμένο δέρμα, δέρμα μετά από δερματολογικές επεμβάσεις και δέρμα με τατουάζ.

ΔΡΑΣΗ 2 ΣΕ 1

1. [ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UVA-UVB & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ PROCERAD™] Το CICAPLAST BAUME B5 με SPF 50 αξιοποιεί την εξειδίκευση της ηγετικής σειράς στην αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay. Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα φίλτρων MEXORYL, προσφέρει βέλτιστη προστασία κατά της UVA/UVB ακτινοβολίας, αποτρέποντας την εμφάνιση κόκκινων ή καφέ σημαδιών. Είναι κατάλληλο για την ανάπλαση και προστασία του ερεθισμένου δέρματος, για το δέρμα με πρόσφατο τατουάζ και το δέρμα με παλιότερα τατουάζ καθώς προλαβαίνει και το ξεθώριασμα του χρώματος ενός τατουάζ από τον ήλιο.

Το Procerad™ είναι ένα αποκλειστικό πατενταρισμένο κεραμίδιο με διπλή δράση. Έχει την ικανότητα να ανακόπτει τον σχηματισμό των σημαδιών στη δημιουργία τους. Η αντιφλεγμονώδης δράση εξουδετερώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από δερματικούς ερεθισμούς, κατευνάζοντας έτσι κάθε σχετική κυτταρική δραστηριότητα. Ενώ η δράση κατά της μελάγχρωσης, ενεργοποιείται στη φάση της μελανινογένεσης, στη φάση κατά την οποία σχηματίζονται τα σημάδια με αποτέλεσμα το να αναστέλλει την εξέλιξη της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης.

2. [ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ CICAPLAST BAUME B5]

Ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών ανάπλασης, γνωστών από την φροντίδα Cicaplast Baume της La Roche-Posay για τα πολλαπλά οφέλη του, προσφέρει όλη την ανακούφιση και θρέψη που χρειάζεται το ερεθισμένο δέρμα

* Madecassosside: Ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος που ενθαρρύνουν τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων, επιταχύνοντας έτσι την ανάπλαση του δέρματος.

* Πανθενόλη 5%: Καταπραΰνει τη δυσφορία που προέρχεται από τον ερεθισμό. Ανεκτό ακόμα και από το πιο ευαίσθητο δέρμα, αυτό το ενεργό συστατικό έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αναγνωρισμένες από την ιατρική. Τα ευεργετικά του αποτελέσματα έχουν καταδειχθεί σε ασθενείς με εγκαύματα και ακμή.

* Χαλκός, Ψευδάργυρος, Μαγγάνιο: Προστατεύουν από τα βακτήρια.

* Καταπραϋντική υφή balm: Εμπλουτισμένη με Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay με καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση. Απορροφάται γρήγορα, είναι εξαιρετικά θρεπτική και προσφέρει άνεση. Μη λιπαρό τελείωμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δέρμα ύστερα από δερματολογική επέμβαση1:

* Περισσότερο απαλό κατά 88%

* Περισσότερο ενυδατωμένο κατά 93%

* Περισσότερο ελαστικό κατά 84

Δέρμα με πρόσφατο τατουάζ2:

* Άμεση ανακούφιση και καταπράυνση χάρη στην υφή κατά 83%

* Περισσότερη προστασία κατά 79%

* Διατήρηση του χρώματος του τατουάζ κατά 90%

Κατάλληλο μόνο για ενήλικες