4 πολύ σημαντικά μυστικά για τέλειο ξύρισμα

09.11.2016
Ναι φυσικά το ξύρισμα των ποδιών μας δεν είναι ούτε δύσκολη αλλά ούτε και χρονοβόρα υπόθεση. Πάντα όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα μυστικά που θα σου εξασφαλίσουν εύκολο αλλά κυρίως τέλειο ξύρισμα.

Μην το κάνεις πρωί-πρωί:

Αν ξυριστείς το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα δεις πως τα πόδια σου θα είναι πιο απαλά και είναι σίγουρα προτιμότερο από το να το κάνεις το πρωί πρωί..

Δεν χρησιμοποιείς κάποια κρέμα:

Ένα σημείο-κλειδί όταν ξυρίζεις οποιοδήποτε μέρος του κορμιού σου είναι χωρίς μαφιβολία το να έχεις φροντίσει να έχεις απλώσει μια στρώση αφρού ξυρίσματος έτσι ώστε το ξυράφι σου να γλιστράει καλά΄και έτσι θα αποφύγεις τα κοψίματα και τους ερεθισμούς.

Μην το κάνεις μόλις μπεις στο μπάνιο:

Σύμφωνα με τους ειδικούς καλό είναι να είμαστε μέσα στο μπάνιο για περίπου 10- 15 λετπά πριν πιάσουμε το ξυράφι ανά χείρας έτσι ώστε να ξυριστούμε. Και αυτό για τον λόγο ότι το δέρμα μας θα είναι πιο απαλό και έτοιμο για την όλη διαδικασία.

Ξεχνάς να αντικαταστήσεις τις παλιές σου λεπίδες με καινούργιες:

Ένα από τα βασικότερα λάθη που πολλές φορές κάνουμε είναι πως ξεχνάμε να αντικαταστήσουμε το κομμάτι με τις λεπίδες. Καλό είναι να το αλάζουμε κάθε 10 περίπου φορές που το χρησιμοποιούμε μιας και όχι μόνο το ξύρισμα μας δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικάο αλλά δεν αποκλείεται τα αναπτυχθούν και πολλά βακτήρια.