Η εξωτική σειρά "exit to explore" της Essence

15.09.2016
Επόμενη στάση: παράδεισος! Με τη νέα σειρά “exit to explore” η essence μάς ταξιδεύει στον εξωτικό κόσμο του Αμαζονίου. Εμπνευσμένη από τη σπάνια ομορφιά και τη μεγάλη ποικιλία των ειδών που ζουν εκεί, η συλλεκτική αυτή συλλογή προσφέρει έντονα χρώματα, όπως μωβ και βερυκοκί, αλλά και προϊόντα με πολύ καλή κάλυψη και εντυπωσιακά, λουλουδάτα σχέδια. Φαβορί της σειράς αποτελούν οι σκιές ματιών με το ακαταμάχητο, ολογραφικό εφέ και τα αναζωογονητικά κραγιόν με άρωμα μέντας.

Ανακαλύψτε το τροπικό δάσος με την essence!

essence exit to explore – eyeshadow

Σαν χαμαιλέοντες! Οι τρεις αυτές απαλές σκιές ματιών, σε μορφή πούδρας, δημιουργούν δραματικά στυλ μακιγιάζ στα μάτια, σε πράσινες, μωβ και βερυκοκί αποχρώσεις, χαρίζοντας ένα ακαταμάχητο, ολογραφικό αποτέλεσμα.

Διατίθενται στους κωδικούς 01 you can, toucan, 02 queen of the amazons και 03 apricot cockatoo.

essence exit to explore – refreshing lipstick

Αίσθηση δροσιάς! Το πολύ λεπτό αυτό στυλό, σε βερικοκί και φωτεινό ροζ χρώμα, δίνει στα χείλη σας ένα υπέροχο άρωμα μέντας και ένα δροσερό φινίρισμα. Διατίθεται στους κωδικούς 01 pink parrot και 02 apricot cockatoo.

essence exit to explore – blush

Τροπικό! Το ρουζ αυτό, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από βερυκοκί σε ροζ, δίνει στα μάγουλά σας μία φρέσκια λάμψη, σαν να επιστρέψατε μόλις από μία κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο. Η πολύχρωμη, λουλουδάτη συσκευασία του θα σας ξετρελάνει! Διατίθεται στον κωδικό 01 my heart is beating like a jungle drum.

essence exit to explore – body & cuticle tattoos

Παπαγάλοι, φοίνικες ή άνθη ιβίσκου; Τα υπέροχα αυτά τατουάζ με τα ολογραφικά εφέ, μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορα σημεία του σώματός σας ή γύρω από τα νύχια σας. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Διατίθενται στον κωδικό 01 feel the jungle vibes.

essence exit to explore – hair ties

Τροπικά λουλούδια frangipani στα μαλλιά σας! Δώστε στο χτένισμά σας μία εξωτική αύρα με αυτά τα κοκαλάκια για τα μαλλιά. Διατίθενται στον κωδικό 01 my hair is a jungle.

Η σειρά “exit to explore” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τη Δευτέρα 19/09/2016 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων**.