Τέλεια μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα με τη νέα σειρά JOHNSON’S Λαμπερά Μαλλιά

19.09.2016
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιχνιδιών και της φαντασίας όπου η πριγκίπισσά σας θα γίνει πρωταγωνίστρια ενός όμορφου παραμυθιού… Με το σαμπουάν και το conditioner σε σπρέι της νέας σειράς Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά θα κάνετε το όνειρό της πραγματικότητα, δίνοντας στη πριγκίπισσά σας το λαμπερό και μαγικό άγγιγμα που χρειάζεται.

Το Johnson’s®, το Νο1 brand βρεφικών καλλυντικών στην Ελλάδα*, παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Λαμπερά Μαλλιά που αποτελείται από σαμπουάν και conditioner σε σπρέι για ενισχυμένη λάμψη και απαλά, μεταξένια μαλλιά.

Τα παιδιά από δύο έως τριών χρονών ξεκινούν να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους και να ασκούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Η σειρά Λαμπερά Μαλλιά μετατρέπει το μπάνιο, το λούσιμο και το χτένισμα των μαλλιών σε μια μαγική και διασκεδαστική στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε με τις πριγκίπισσες του σπιτιού.

Λαμπερά και μεταξένια απαλά μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα

Η σειρά Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά διαθέτει μία καινοτόμο φόρμουλα. Με μια νότα από πρωτεΐνες μεταξιού και μια σταγόνα ελαίου argan, η νέα σειρά ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα, αφήνοντάς τα μεταξένια, απαλά και γεμάτα ζωντάνια.

Τα προϊόντα Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα και να τα ξηραίνουν, ενώ διευκολύνουν και το χτένισμα. Η σύνθεση αυτής της σειράς προσφέρει επιπλέον οφέλη:

Φόρμουλα ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ®

Φόρμουλα κατά του φριζαρίσματος

Υπέροχο άρωμα

Υποαλλεργικό*

*Με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών

Η νέα σειρά του Johnson's® είναι κάτι παραπάνω από ένα σαμπουάν και ένα conditioner. Με τη σειρά Λαμπερά Μαλλιά το παιδί σας θα απολαύσει ένα διασκεδαστικό μπάνιο, ένα παραμυθένιο χτένισμα και μαλλιά σαν πριγκίπισσας!

Σαμπουάν Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά

Το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά έχει σχεδιαστεί ώστε τα μαλλιά της μικρής σας πριγκίπισσας να φαίνονται απαλά, λαμπερά και μεταξένια. Με πρωτεΐνες μεταξιού, έλαιο argan και τη φόρμουλα ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ®, το νέο σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή. Το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά έχει ευχάριστο άρωμα για να κάνει την ώρα του μπάνιου απολαυστική ενώ είναι και υποαλλεργικό*.

*Με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 3,78 €


Conditioner σε Σπρέι Johnson´s® Λαμπερά Μαλλιά

Το conditioner σε σπρέι Λαμπερά Μαλλιά είναι το τελευταίο βήμα για τέλεια μαλλιά. Εφαρμόζοντάς το σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, η μικρή σας πριγκίπισσα απολαμβάνει το χτένισμα χωρίς κόμπους και τραβήγματα ενώ τα μαλλιά της είναι πιο μαλακά, πιο λαμπερά και πιο μεταξένια από την πρώτη κιόλας χρήση.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: 4,32€