Tο Pigment Balancing Peel της SKINCEUTICALS για προστασία & διόρθωση στο δέρμα

20.09.2016
Η επιτυχία μιας αισθητικής επεμβατικής διαδικασίας, όπως τα ΒΟΤΟΧ ή το ενέσιμο ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η σωστή και εξειδικευμένη φροντίδα του δέρματος πριν και μετά από αυτή. Το δέρμα που έχει δεχθεί την κατάλληλη προετοιμασία, ανταποκρίνεται εμφανώς καλύτερα στις επεμβατικές διαδικασίες, ενώ με την κατάλληλη φροντίδα μετά την επέμβαση, ο ρυθμός της επούλωσης εκμηδενίζεται (δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας!).

Τα αποκλειστικά ιατρικής χρήσης χημικά peels SkinCeuticals αποτελούν την ιδανική επιλογή για προετοιμασία του δέρματος πριν τις αισθητικές επεμβάσεις, για τη βελτίωση μιας σειράς δερματικών παθήσεων, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του αποτελέσματος μετά από όλες τις κλινικές πράξεις. Οι ασθενείς βλέπουν άμεσα πιο λαμπερό, ομοιόμορφο και σφιχτό δέρμα, ενώ μπορούν να συνεχίσουν άμεσα την καθημερινότητά τους.

Tο Pigment Balancing Peel, στοχεύει πολλαπλά, ώστε να καλύψει κάθε δερματική ανάγκη.

PIgment balancing peel

Πρόκειται για ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel, που καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις, προσφέροντας βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του φωτογηρασμένου δέρματος και ενίσχυση της λάμψης του. Το Pigment Balancing Peel συνδυάζει υψηλής απόδοσης λευκαντικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες με ένα πανίσχυρο απολεπιστικό όξινο διάλυμα.

• Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση

• Σβήνει τις καφέ κηλίδες

• Εξαλέιφει λεπτές γραμμές & ρυτίδες, με ελαχιστοποιημένο το αίσθημα ενόχλησης

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Pigment Balancing Powder: Υψηλής ενεργότητας σκόνη με βέλτιστο συνδυασμό λευκαντικών παραγόντων, 27% βιταμίνη C και 4% Emblica, για δραματική μείωση των υπερμελαγχρώσεων.

Pigment Balancing Solution: Απαραίτητος παράγοντας μίξης για το PBP. Με αρρύθμιστο 40% γλυκολικό οξύ και 10% κιτρικό οξύ, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και διασπά τα υπάρχοντα κλάσματα μελανίνης.

Sanitizing Booster: Σχεδιασμένο για προβληματικά και λιπαρά δέρματα, αυτό το ενισχυτικό εξυγιαίνει τις περιοχές που έχουν τραυματιστεί, έχουν περάσει ακμή ή ακνεϊκή μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Πριν από μια επέμβαση, οι ασθενείς πρέπει να σταματούν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων και να ακολουθήσουν μια ρουτίνα περιποίησης, που θα προετοιμάσει το δέρμα. Η σειρά Peels της SkinCeuticals:

• Εγκλιματίζει το δέρμα κατά την προετοιμασία για την επέμβαση

• Βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας

• Ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τα peels SkinCeuticals ενδείκνυνται για μέγιστη προστασία και δίορθωση του δέρματος εξασφαλίζοντας:

• Ενίσχυση των αποτελεσμάτων των πράξεων στο ιατρείο

• Επιτάχυνση της αποθεραπείας

• Καταπράυνση του δέρματος και αποτροπή επιπλοκών

• Κατάκτηση των μέγιστων αποτελεσμάτων