Καθημερινή ενυδάτωση & καθαρισμός από τη La Roche-Posay Το ευαίσθητο δέρμα ξαναβρίσκει τη λάμψη του!

01.10.2016
Το πολύ ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα και ενυδάτωση, καθώς η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η ζέστη και ο ιδρώτας ξηραίνουν το δέρμα και το κάνουν ακόμη πιο επιρρεπές στην εμφάνιση ερυθρότητας και αλλεργιών. Ο σωστός καθαρισμός και η ενυδάτωση, αποτελούν προτεραιότητα του ευαίσθητου δέρματος αυτή την εποχή, ώστε να διατηρήσει την υγιή όψη του και να αποτραπεί η εξέλιξη αλλεργικών αντιδράσεων.

Τα σύγχρονα καλλυντικά προϊόντα περιέχουν συχνά έναν αριθμό από συστατικά, όπως συντηρητικά, paraben, χρωστικές, νικέλιο και αρώματα, όλα αναγκαία για τις καλλυντικές τους ιδιότητες αλλά και ιδιαίτερα αλλεργιογόνα για το ευαίσθητο με προδιάθεση για αλλεργία δέρμα. Με τη La Roche-Posay, τη μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, η καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος γίνεται πιο αποτελεσματική από ποτέ, μέσα από μινιμαλιστικές και αγνές συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ερεθισμών.

Η ιδανική επιλογή τόσο για καθημερινή ενυδάτωση του δυσανεκτικού/αλλεργικού δέρματος αλλά και τον καθαρισμό του ευαίσθητου δέρματος.

www.larocheposay.gr www.facebook.com/LaRochePosayGreece