5 πανεύκολα τιπ για να στεγνώσουν τα νύχια σου στο άψε-σβήσε

07.11.2016
Ναι κατάφερες να βάψεις τέλεια τα νύχια σου και μάλιστα σαν επαγγελματίας όμως εκεί που λες κάτσε να στεγνώσουν και θα κάνω τις δουλειές μου, κάτι γίνεται και πρέπει να φύγεις αμέσως. Τι κάνεις για να μην χαλάσουν και τα νύχια σου; Μα φυσικά ακολουθείς ένα από τα παρακάτω τιπ και σου στεγν΄νουν σε χρόνο dt!
  • Mπορεί να σου ακούγεται τρελό αλλά αν βάλεις τα χέρια ου κάτω από το κρύο νερό τότε θα δεις πως θα στεγνώσουν πολύ γρήγορα και μετά ο ανεμιστήρας να είναι καλά! Άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν ια λίγα λεπτά μπροστά από τον ανεμιστήρα σου και στην συνέχεια άπλωσε το top coat και συνέχισε τη διαδικασία του κρύου νερού και του ανεμιστήρα.
  • Πάγωσέ τα. Αν δυσκολεύεσια να ρίξεις κρύο νερό στα χέρια σου τότε δεν έχεις παρά να βάλεις ια λίγο τα χέρια σου στο ψυγείο, που είναι ακόμη πιο γρήγορη μέθοδος από όλες τις προηγούμενες.
  • Μπορεί να το ξέρεις ή απλά μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά αν θέλεις να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου τότε μπορείς να τουθς απλώσεις ένα πιο λεπτό "χέρι" από το αγαπημένο σου βερνίκι έτσι ώστε να στεγνώσει και γρηγορότερα.
  • Έξω από το παράθυρο! Αν δεν μπορείς να περιμένεις για να στεγνώσουν τα νύχια σου τότε μπορείς απλά να τα βγάλεις έξω από το παράθυρο ή αν είσαι στο αμάξι μπορείς να βγάζεις έξω να τα φυσήξει λιγάκι οαέρας.
  • Λέμε ναι στο λαδάκι για μωρά! Το να βουτήξεις τα δάχτυλά σου στο λαδάκι για μωρά μπορεί να σου φανεί περίεργο είναι όμως άκρως αποτελεσματικό. όχι μόνο κάνει πιο απαλό το δέρμα σου αλλά βοηθάει και τα νύχια σου να στεγνώσουν γρήγορα