Το πρώτο ink-in-cushion από τον YSL σαν σταθερό μελάνι, "σφραγίζει" την τέλεια επιδερμίδα

01.11.2016
Ανάλαφρο σαν φτερό, σταθερό όπως το μελάνι. Η YSL Beauté ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της θρυλικής οικογένειας ENCRE DE PEAU και παρουσιάζει το LE CUSHION ENCRE DE PEAU.

Ανάλαφρο σαν φτερό, σταθερό όπως το μελάνι. Η YSL Beauté ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της θρυλικής Ένα πον-πον σε απόλυτη συνάφεια με την επιδερμίδα και ένα foundation σαν μελάνι κλεισμένο μέσα σε ένα επαναστατικό cushion που αφήνει τη μοναδική του σφραγίδα ομορφιάς. Κάλυψη, τελειοποήση, μεγάλη διάρκεια, ματ τελείωμα. Πάντα μαζί σας, απόλυτα κομψό: το IT αξεσουάρ της επιδερμίδας σας.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ CUSHION

Ειδικός στα καινοτόμα foundation, η YSL Beauté ξαναγράφει τους κανόνες με το πρώτο της ink-in-cushion και δίνει νέα διάσταση σε αυτό το εργαλείο ομορφιάς για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς λόγος. Σαν μελάνι για την επιδερμίδα, χαρίζει δροσερό, φωτεινό, ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με υψηλή κάλυψη.

Το LE CUSHION ENCRE DE PEAU απελευθερώνει την ιδανική δόση για μία εφαρμογή. Σε αντίθεση με τα δάχτυλα, το πον-πον εξασφαλίζει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ομοιόμορφο τελείωμα.

Χρησιμοποιήστε το έξυπνο απλικατέρ με την πρωτοποριακή σχεδίαση συμπιεσμένου αέρα και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός επαναστατικού foundation με την υπογραφή της YSL Beauté.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INK-IN

Ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας ENCRE DE PEAU. Το πρωτοποριακό foundation προσαρμόζει τα δημοφιλή του χαρακτηριστικά - τη μεγάλη διάρκεια, το τελείωμα και την ανάλαφρη αίσθηση - σε μια νέα compact συσκευασία και σε μια καινοτόμο και εξαιρετικά αέρινη σύνθεση "liquid-to-pigment".

Η τελειοποιημένη έκδοση του ink foundation της YSL Beauté που είναι ελαφρύ σαν φτερό μεταφέρεται σε ένα cushion και μεταμορφώνεται σε ματ, φυσικό, αψεγάδιαστο και φωτεινό αποτέλεσμα που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας.

Εμπνευσμένη από τα πιο πολύτιμα μελάνια, η εκπληκτική και εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση περιβάλλει άμεσα την επιδερμίδα με ενυδατική φρεσκάδα. Τα πολύτιμα πτητικά έλαια εξατμίζονται μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Η μεταμόρφωση ξεκινά. Θα αισθανθείτε την πρωτόγνωρη αίσθηση δροσιάς του ENCRE DE PEAU. Το σύστημα "rolling gel" εξασφαλίζει κάλυψη που προσαρμόζεται και ντύνει την επιδερμίδα με χρώμα και ενεργά συστατικά που δρουν συνεργατικά, για να δημιουργούν τέλεια όψη. Η υβριδική του τεχνολογία διατηρεί σταθερή τη βάση για πολλές ώρες, ενώ η σύνθεση προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας, χαρίζοντας ματ και ταυτόχρονα φωτεινό αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η σύνθεση ink-in-cushion της YSL Beauté, η 1η couture σφραγίδα για την επιδερμίδα, για φωτεινή και ματ τελειότητα μεγάλης διάρκειας. Σύμφωνα με το 100% των γυναικών, το LE CUSHION ENCRE DE PEAU διατηρείται αναλλοίωτο, λειαίνει την επιδερμίδα και προσφέρει κάλυψη. Η ανάλαφρη υφή του είναι δροσερή και ενυδατική, χωρίς να γυαλίζει.*

*Αυτοαξιολόγηση - 63 γυναίκες ασιατικής καταγωγής

ΕΝΑ COUTURE COMPACT
Εμπνευσμένο από τα μελανοδοχεία και ειδικά σχεδιασμένο για μακιγιάζ σε κάθε περίσταση και στιγμή, το LE CUSHION ENCRE DE PEAU αλλάζει τους κανόνες με ένα couture compact, το οποίο δέχεται ανταλλακτικό και υπογράφει ένα νέο, πολυτελές "street style" μακιγιάζ. Το πρώτο cushion foundation που αποτελεί it-accessory.

Κομψό, πολύτιμο, πολυπόθητο. Το LE CUSHION ENCRE DE PEAU της YSL Beauté εξοπλίζει την τσάντα και την ημέρα σας με αυτοπεποίθηση και άνεση, χωρίς συμβιβασμούς. Μια σφραγίδα τελειότητας που υπογράφει το beauty look σας.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Το LE CUSHION ENCRE DE PEAU κυκλοφορεί σε έξι φωτεινές ματ αποχρώσεις, οι οποίες εναρμονίζονται με τον τόνο της επιδερμίδας και τον αναδεικνύουν. Βρείτε τη δική σας, δοκιμάζοντας το χρώμα στην έξω πλευρά της παλάμης και στο πλαϊνό του λαιμού. Περιέχοντας ισχυρές επικαλυμμένες χρωστικές, γίνεται ένα με την επιδερμίδα για απόλυτη συνάφεια.

Ενυδατώνει και μιμείται την επιδερμίδα, χωρίς να την κρύβει ή να καλύπτει την αληθινή σας λάμψη.

N° 10 | N° 20 | N° 30 | N° 40 | N° 50 | N° 60

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Η YSL Beauté δημιουργεί έξυπνα και εύχρηστα προϊόντα, για να απλοποιεί την τελετουργία ομορφιάς. Το LE CUSHION ENCRE DE PEAU δημιουργεί μια εξαιρετική βάση σε δευτερόλεπτα. Είναι τολμηρό αλλά, κυρίως, πανεύκολο.

  1. ΠΙΕΣΤΕ. Πιέστε απαλά το πον-πον.

  2. ΕΜΠΟΤΙΣΤΕ. Αφήστε το νέο, δροσερό foundation να μεταφερθεί από το μαξιλαράκι στο πον-πον και από το πον-πον στην επιδερμίδα.

  3. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ. Ταμπονάρετε την επιδερμίδα με το πον-πον, τοποθετώντας τα δάχτυλα κάτω από την κορδέλα του. Κλείστε το καπάκι και είστε έτοιμες.

ΤΟ IT-ACCESSORY ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ανάμεσα στην κομψότητα και το πολυτελές street style, η Cara Delevingne επιδεικνύει την αγάπη της για το τολμηρό πνεύμα της YSL Beauté. Όπου κι αν πάει, παίρνει μαζί της την αυτοπεποίθησή της και το LE CUSHION ENCRE DE PEAU.

Οι νέοι κανόνες ομορφιάς με την υπογραφή της YSL Beauté.