Αποκατατάσταση της ισορροπίας τώρα!

18.04.2001
H L' Oreal Professionnel διαθέτει αποκλειστικά για τα κομμωτήρια μια νέα πρωτοποριακή σειρά εξατομικευμένης περιποίησης μαλλιών. Τα αποτελέσματα στην υφή και τη λάμψη των μαλλιών είναι θεαματικά, ενώ οι εξατομικευμένες λύσεις ανταποκρίνονται με απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες των μαλλιών.
H L' Oreal Professionnel διαθέτει αποκλειστικά για τα κομμωτήρια μια νέα πρωτοποριακή σειρά εξατομικευμένης περιποίησης μαλλιών.
Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του κομμωτή σας και απολαύστε τα πλούσια ευεργετικά συστατικά των προϊόντων L' Οreal Professionnel. Τα αποτελέσματα στην υφή και τη λάμψη των μαλλιών είναι θεαματικά, ενώ οι εξατομικευμένες λύσεις ανταποκρίνονται με απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες των μαλλιών.
Τα προϊόντα της L' Οreal Professionnel αφορούν στα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, τη λιπαρότητα, την πιτυρίδα και την τριχόπτωση.
Το σαμπουάν κατά της λιπαρότητας περιορίζει δραστικά την ανάπτυξη του σμήγματος στο μήκος της τρίχας και καθαρίζει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής από τη λιπαρότητα.
Το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής απομακρύνοντας αποτελεσματικά την πιτυρίδα.
Οι αμπούλες κατά της τριχόπτωσης ρευστοποιούν το κολλαγόνο στο θύλακα της τρίχας δίνοντάς της τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ελεύθερα.