Μοναδική αίσθηση φρεσκάδας

19.04.2001
Νέα προϊόντα ''αγκαλιάζουν'' το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ζωντάνια κάθε στιγμή! Απολαύστε κι εσείς την μοναδική αίσθηση που σας προσφέρουν το νέο άρωμα της Carolina Herrera και η σειρά περιποίησης για το σώμα.
Νέα προϊόντα ''αγκαλιάζουν'' το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ζωντάνια κάθε στιγμή! Απολαύστε κι εσείς την μοναδική αίσθηση που σας προσφέρουν το νέο άρωμα της Carolina Herrera και η σειρά περιποίησης για το σώμα.
Αρωμα με δροσιά... πάγου: Το νέο δροσερό άρωμα της Carolina Herrera διεγείρει τις αισθήσεις, αιχμαλωτίζοντας δροσερές νότες εξωτικών φρούτων με τη γενναιόδωρη ζεστασιά του σανδαλόξυλου και του μόσχου. ''On Ice'', λοιπόν, για την σύγχρονη, ελεύθερη και αισιόδοξη γυναίκα στην πιο προκλητική και ζεστή εποχή του χρόνου.
Κυκλοφορεί με το ''On Ice Body Lotion Mist'', την ενυδατική, δροσερή και βελούδινη λοσιόν, που προστατεύει το δέρμα από τις αρνητικές συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τις ελεύθερες ρίζες.
Σειρά ''Batherapy'': Προϊόντα περιποίησης που χαρίζουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης.
Το ''Batherapy'' περιλαμβάνει ένα χαλαρωτικό έλαιο και ένα απολεπιστικό gel που μεταμορφώνει το μπάνιο σας σε πραγματική απόλαυση. To ''Energizing Body Scrub'', με απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητες, αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Απλώνεται σε υγρό δέρμα, ιδιαίτερα στις περιοχές που παρουσιάζουν τραχύτητα. To ''Relaxing Bath Oil'', έλαιο χαλάρωσης για το μπάνιο, αγκαλιάζει το σώμα με το διακριτικό άρωμα του ''212'' και το προστατεύει από την ξηρότητα, διατηρώντας τη νεανικότητά του.
Σειρά ''Bath and Oil Essentials'': Εκτός από το αρωματικό gel για το μπάνιο, την ενυδατική λοσιόν και το αποσμητικό σπρέι, η σειρά εμπλουτίζεται με δύο ακόμα νέα προϊόντα, την πλούσια κρέμα σώματος και το απαλό σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα.
Ο αρωματικός αφρός για το μπάνιο ''Wake me up'', η ενυδατική λοσιόν ''Love me Tender'', το αναζωογονητικό αποσμητικό σπρέι ''I feel Good'', η πλούσια κρέμα σώματος ''I feel delicious'' και το απαλό σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα ''Cleanse youw thoughts'' συνθέτουν την τέλεια απόλαυση. Χαρίζουν μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και αναζωογονούν το σώμα, αφήνοντας απαλή και μεταξένια την επιδερμίδα.