Η Βίσση πήγε στην Γαρμπή

15.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στον "Απόλλωνα" όπου άδει η Καίτη Γραμπή και ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε την Τετάρτη η Αννα Βίσση μετά του Νίκου Καρβέλα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στον "Απόλλωνα" όπου άδει η Καίτη Γραμπή και ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε την Τετάρτη η Αννα Βίσση μετά του Νίκου Καρβέλα. Το διάσημο πρώην ζεύγος εκμεταλλευόμενο το ρεπό της αοιδούς στο "Fever", επισκέφτηκε τους δύο καλούς φίλους τους δίνοντας τέλος στις φήμες περί κόντρας μεταξύ τους, αλλά και διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του...fair play. Η επίσκεψη της Βίσση στο εν λόγω κέντρο έγινε γνωστή από το απόγευμα, σημαίνοντας γενικό συναγερμό. Μία τέτοια άφιξη δεν γίνεται κάθε βράδυ γι αυτό και τα πάντα ήταν έτοιμα.

Το πρώτο τραπέζι πίστα κλείστηκε για την παρέα, ενώ η Γαρμπή σαν έμαθε ότι θα την επισκεφτεί η φιλενάδα της και πέταξε από τη χαρά και υποδοχή της ετοίμασε. Όταν βγήκε στην πίστα, την καλωσόρισε από μικροφώνου, αντάλλαξαν ένα ζεστό φιλί και της πρόσφερε ως δώρο ένα δαχτυλίδι με τα αρχικά "Α. Β.", που σημαίνουν Αννα Βίσση. Η τελευταία συγκινήθηκε με την πράξη αυτή, ενώ λίγο αργότερα δεν είπε όχι στο να ανέβει μαζί της στην πίστα και να πουν το άσμα τους "Καλύτερα οι δυο μας". Λίγο πριν, η Καίτη της έδωσε το μικρόφωνο και από το τραπέζι είπε το "Τάσεις αυτοκτονίας" εξαιρετικά αφιερωμένο στον Καρβέλα. "Αν γεννιόμουνα ακόμη μια φορά εσένα θα ερωτευόμουνα και θα ξαναπαντρευόμουνα" του έλεγε κι εκείνος σκληρός άνδρας ως είναι, άκουγε την αφιέρωση.

Ο Φραγκολιάς εννοείται πώς δεν παρευρισκόταν εκεί, διότι αν ήταν μπροστά σιγά μην αφιέρωνε στον Καρβέλα και ουχί σε αυτόν. Το μοντέλο βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχε στείλει όμως μαζί έναν επιστήθιο φίλο του. Η Βίσση με τον Καρβέλα αποχώρησαν νωρίς τα ξημερώματα, ενώ έξω τους περίμενε η παντός καιρού και τόπου κάμερα της Τατιάνας (Στεφανίδου), που σαν την είδε ο Καρβέλας έγινε έξω φρενών. Λέγεται πως πιάστηκε . στα χέρια με τον κάμεραμαν και την βίαιη πράξη του συνθέτη κατήγγειλε ωρυόμενη στην εκπομπή της η Τατιάνα.