Η επιστροφή του Νίνο

18.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έχουν μπερδέψει κόσμο εκεί πέρα στη "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" με την υπόθεση του Νίνο, ο οποίος μπαίνει και βγαίνει καταλύοντας...αρχές και κανόνες του εν λόγω reality.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχουν μπερδέψει κόσμο εκεί πέρα στη "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" με την υπόθεση του Νίνο, ο οποίος μπαίνει και βγαίνει καταλύοντας ... αρχές και κανόνες του εν λόγω reality. Παρασκευή βράδυ μάζεψε τα ολίγα μπογαλάκια του κι έφυγε για τον έξω κόσμο και Κυριακή βράδυ επέστρεψε σαν τον άπιστο άντρα στη συζυγική κλίνη, ζητώντας άφεση αμαρτιών. Εννοείται πως αυτή του δόθηκε λίγο πριν και στο live έκανε σπέσιαλ εμφάνιση, ενώ τραγουδούσε η Φωτεινή, κάνοντας κόσμο να δακρύσει και τα μηχανάκια της AGB να πάρουν φωτιά. Τρελάθηκαν οι "Νινίτσες" σαν διέρρευσαν τα νέα της επιστροφής και άφησαν στη μέση "Την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" για να συντονιστούν στο είδωλο τους.

Τι πραγματικά, όμως, παίχτηκε; Υπήρξε πραγματική αποχώρηση ή ήταν κόλπο για τα μάτια της AGB και μόνο; Ουδείς γνωρίζει. Πολλά λέγονται, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπου ακούς για πολλά μήλα κράτα και μικρό καλάθι. Τα σενάρια, πάντως, που κυκλοφορούν είναι πολλά. Ένα από αυτά θέλει τον Νίνο με τον Μικρούτσικο να είχαν έντονο λεκτικό επεισόδιο. Άλλωστε, δε είναι λίγες οι φορές που ο Ανδρέας του την έλεγε στα μούτρα. Άλλο σενάριο λέει πως οι ημικρανίες που είχε ο φέρελπις αοιδός τον έσκιασαν και πήρε τους δρόμους μπας και βρει γιατρειά. Άλλοι πάλι λένε πως πιέστηκε τόσο πολύ που δεν το βάσταξε κι έφυγε. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως συνέτρεχαν και οικογενειακοί λόγοι.

Τι έκανε όμως τις δύο αυτές μέρες εκτός Σχολής; Ο Νίνο λέει πως δεν έκλεισε μάτι καθώς συλλογιζόταν, ενώ πήγε και μέχρι το Romeo- το γνωστό κέντρο διασκέδασης - όπου μεταξύ βαρύ ζεμπέκικου, τραγουδιού και ρίξιμο γαρύφαλλων κατέληξε στο συμπέρασμα πως "Καλύτερα στο Fame, καλύτερα στο Fame θα περάσω". Κατά τα άλλα, στο live είχαμε την αποχώρηση του Χάρη και τους τέσσερις υποψήφιους που είναι ο Νότης, ο Νίνο, η Ιωάννα και η Φωτεινή. Η τελευταία προστατεύτηκε από τους καθηγητές και μένει την Δευτέρα να προστατεύσουν και οι παίκτες τον τρίτο.