Η ώρα της χολής

19.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Στο κρανίο" λέγεται πως τα έχει πάρει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με όλους εκείνους που κατηγορούν τη Νίκη Κάρτσωνα για τις κακές του εμφανίσεις στο γήπεδο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Στο κρανίο" λέγεται πως τα έχει πάρει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με όλους εκείνους που κατηγορούν τη Νίκη Κάρτσωνα για τις κακές του εμφανίσεις στο γήπεδο. Είναι, δε, τόσο αγανακτισμένος για τα όσα ακούγονται, που ως σωστός σύντροφος καθώς είναι, όρθωσε το ανάστημα του και με τα χέρια παρατεταμένα ωσάν ασπίδα προστασίας βροντοφώναξε "Κάτω τα χέρια από τη Νίκη". Μετά από αυτήν την απειλή δεν μπορώ να πω ότι ο κόσμος "τα χρειάστηκε" και σταμάτησε τις κατηγόριες, αφού στους περισσότερους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν τους το βγάζει πως για όλα φταίει η Κάρτσωνα. Η καλή του, πάντως, μετά από αυτό, ένιωσε τον έρωτα της για τον "Μιχαλάκη είσαι τρέλα", να φουντώνει ακόμη περισσότερο καθότι τη σήμερον ημέρα δεν βρίσκεις άντρες - παλικάρια.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Πρόδρομος, η Δώρα, ο Λορέντζο, ο Γιώργος και η Μπεζεντάκου αποφάσισε να περπατήσει και ο Τσάκας. Ο νικητής του ΒΒ1 - αν και με καθυστέρηση - είπε να ακολουθήσει κι αυτός το επάγγελμα του αοιδού κι όπως οι προαναφερθέντες reality "συνάδελφοι" του να βγάλει δίσκο. Μόνο που η δική του δουλειά είναι αλλιώτικη από τις άλλες κι ως γνήσιο Πόντιο που είναι, το πρώτο του cd έχει μόνο ποντιακά τραγούδια. Είπαμε να γίνει τραγουδιστής, αλλά να μην ξεχάσει και τις τιμημένες ρίζες του. Εξάλλου, τι σόι Πόντιακ - εκπρόσωπος θα ήταν; Η δουλειά του ήδη κυκλοφορεί και ο Τσάκας πήρε αμπάριζα τις εκπομπές για να την διαφημίσει. Μην δεν το είχαμε ακούσει και μέναμε στο "μαύρο σκοτάδι". Μια ενημέρωση μας χρειαζόταν.

Μία συνάδελφος του Τσάκα - ας μου το επιτρέψουν οι αοιδοί του τόπου, αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια - η Άντζελα Δημητρίου λανσάρει φέτος επί πίστας το λουκ "Η Ζήνα στα μπουζούκια". Όσοι πήγαν μέχρι την Γέφυρα, όπου εμφανίζεται, σκιάχτηκαν όταν την είδαν να κάνει εμφάνιση με πέδιλο δετό και φόρεμα σαν την τηλεοπτική πολεμίστρια. Μόνο τα τόξα και το άλογο της έλειπαν για να συμπληρώσουν την εικόνα. Το δε ουρλιαχτό της Ζήνας, το περίφημο "αοουου" όταν πάει να φάει τον οχτρό, δεν έλειψε. Μόνο που ήταν πιο μελωδικό και στους ρυθμούς του "Μαργαρίτες", "Μαύρη λίστα" και τα συναφή.