Ο Γιάννης, ο νέος αρχηγός

20.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την έκανε τη μεγάλη έκπληξη ο αποχωρήσας Κώστας και άφησε κάγκελο τους αγρότες της Φάρμας. Ο εν λόγω νέος επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την έκανε τη μεγάλη έκπληξη ο αποχωρήσας Κώστας και άφησε κάγκελο τους αγρότες της Φάρμας. Ο εν λόγω νέος επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη και οι δύσμοιροι συμπαίκτες του ακόμη δε λένε να συνέλθουν από το σοκ. Εκεί, δηλαδή, που τους έπρηζε ως ένας απλός και...ταπεινός αγρότης, τώρα με την ιδιότητα του "μέγα Φαρμάρχη" το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους κάνει την ζωή...ποδήλατο.

Άσε, που πρέπει να του φέρονται με το γάντι, διότι η θέση του μονομάχου είναι εκεί και περιμένει τον εκλεκτό. Αν και ο -λέγε με και Ρίσταρντ Γκίρ- το ίδιο βράδυ πλησίασε τον κυρ Κώστα και τον ρώτησε αν θα τον πειράξει πολύ σε περίπτωση που τον επιλέξει. Ο άνθρωπος, που τι να του απαντούσε "Ναι θα πέσω του θανατά αν μου κάνεις τέτοιο κακό", του είπε απλά "Διάλεξε με γιατί θέλω να φύγω". Εδώ, όμως, τίθεται ένα μέγα ζήτημα καθώς ο δεύτερος μονομάχος θα είναι αναγκαστικά και μη ο Αλέξης και ο κυρ Κώστας μπορεί να έχει κουραστεί στην Φάρμα, όμως για την τιμή των όπλων θα δώσει την μάχη του. Φαντάσου, λοιπόν, τι έχει να γίνει.

Χαμός στο ίσωμα και αυτό το γνωρίζει ο Γιάννης, του οποίου γελάνε και τα μουστάκια από τη θέση που βρίσκεται. Πάντως, όταν άκουσε ότι είναι ο νέος αρχηγός ξανά-μανά βούρκωσε λέγοντας πόσο καλό παιδί είναι ο Κωστής, ότι αναγνώρισε το μεγαλείο του και πόσο επιθυμεί να γνωρίσει τον Γιάννη εκτός Φάρμας.