Η "απάντηση" του Βοσκόπουλου

20.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το νέο του cd παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μία άκρως γκλαμουράτη εκδήλωση που συνάδει με το όνομα του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το νέο του cd παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μία άκρως γκλαμουράτη εκδήλωση που συνάδει με το όνομα του. Η παρουσίαση έγινε σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών και το παρών τους έδωσαν αρκετοί επώνυμοι άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες του Τόλη. Ανάμεσα τους και η Δέσποινα Βανδή, ταίρι του στην πίστα του "REX" και σε δύο ντουέτα στη νέα δουλειά του.

Η αοιδός κατέφθασε στην γιορτή με μεγάλη καθυστέρηση - η Κηφισίας τελευταία είναι ένας Γολγοθάς - συνοδευόμενη από τον φίλο της Θέμη Γεωργαντά. Αν και είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις ο τελευταίος να κλείνει την πόρτα, εδώ η τελευταία έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων σαν άραξε μια μαύρη κάμπριο BMW και βγήκε από αυτή η Δέσποινα με δερμάτινο παλτό και σούπερ ντούπερ μίνι φόρεμα με παγιέτες. Η, δε, Βανδή ως original σταρ που είναι δεν κοντοστάθηκε να κάνει δηλώσεις για τον συνεργάτη της, προτιμώντας να μπει άρον άρον στο μαγαζί. Σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Λεμπέσης και η Έλλη Κοκκίνου - τέκνα και αυτά της μεγάλης οικογένειας της Heaven - οι οποίοι μίλησαν για τον καλλιτέχνη - Τόλη.

Ο Λεμπέσης που είναι φίλος του μίλησε και για τον άνθρωπο - Τόλη, ενώ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την μεγάλη χαρά που έχει, επειδή το "κολλητάρι" του συνεργάστηκε με ένα άλλο "κολλητάρι" του, τον Φοίβο. Στην παρουσίαση εννοείται πως ήταν εκεί και ο εν λόγω μουσικοσυνθέτης, ο οποίος κατέφθασε μαζί με την σύζυγό του Αμαλία και το ζεύγος Βοσκόπουλου - Γκερέκου. Η Άντζελα φορούσε ένα μαύρο σύνολο και όλη τη βραδιά ήταν στο πλάι του συζύγου της, ο οποίος δεν παρέλειπε συχνά πυκνά να τονίζει τον έρωτα του για την γυναίκα του. Εκεί ήταν και ο Μίμης Πλέσσας - όχι, δεν ανήκει στην Heaven, απλά είναι φίλοι εδώ και χρόνια - και η παρουσία του συγκίνησε τα μάλα τον Βοσκόπουλο.

Ο νέος δίσκος περιέχει 14 τραγούδια, όλα σε στίχους και μουσική Φοίβου, ενώ δύο από αυτά είναι ντουέτο με την Βανδή. Να έχουν, δηλαδή, οι άνθρωποι να λένε τον χειμώνα στο "REX". Επειδή, δε, έρχονται Χριστούγεννα ο Φοίβος - όπως πέρυσι με τη Βανδή - έγραψε ένα στο πνεύμα των εορτών, το οποίο ο Τόλης το αφιερώνει εξ' ολοκλήρου στην κόρη του.